tisdag 12 maj 2015

Värmland.

Hej!

Nu är vi hemma igen, Lowe och Jag. Vi har haft det så mysigt! Men intensivt! Puuh! Haha! 

På torsdag när vi kom fram så hämtade min styvfar oss och vi åkte hem. Myste och käkade mat. Sen va vi hemma hela eftermiddagen/kvällen. På fredag vaknade mamma jättedålig! Det var marknad och vi skulle ju ner dit. Men jag fick gå själv och tog med mig min äldsta systerdotter Julia ner. Så va mamma och lilla Isabelle hemma. (Mina systerdöttrar va hos mamma pga av att min syster och Christian va bortresta.) Julia åkte karusell och köpte karamell! ;-) 


Lowe, Julia och My (min kusin) 


Lowe och Alex (min kusin) 


Lowe fick en peng av sin mormor innan vi gick ut. Hittade en stånd med enbart ekologiska leksaker. Så denna kaninbilen köpte jag till Lowe. ❤️ 

Solen sken så det va helt underbart väder! Vi träffade upp min morbrors fru och deras 2 barn (som är mina kusiner. Min mormor fick min mamma väldigt tidigt och min morbror sent så jag har 2 kusiner där som är snart 6 år och en som är snart 1 år.) Vi käkade lunch ihop och sen körde de hem Julia och Lowe och jag promenerade hem igen. 

Sen har vi varit hemma hos min mamma hela helgen! Riktig slapphelg! På lördagen va det fint väder så vi satte oss ute i solen och fikade medan Julia och Lowe lekte.


Isabelle och Julia i solen! 


Lowe på upptäcksfärd! 

Och på kvällen grillade vi. I söndags va det inge vidare väder så vi myste inne och stack ut en snabbis på eftermiddagen. Min styvfar hade köpt nya gungor till barnen så vi testade dem. :-) 



Och hoppade lite på studsmattan! :-) 

Julia och jag hann och bubbla bubbelbad 2 gånger också medans Lowe sov. Han har varit vääääldigt mammig just i helgen! Han är alltid mammig. Men i helgen har det varit extremt! Gråtit hysteriskt bara jag gått på toaletten. Så fort han inte såg mig så va det panik. Lilla gubben. 


Kusinerna! Isabelle och Lowe. Det skiljer 5 1/2 månad på dem. 

Så igår drog vi hemåt. 11.30 gick tåget och det va lika lugnt på tåget på en måndag som på en torsdag! Vi satt ensamma i vagnen och vi satt vid kafeterian så Lowe satt och flirtade med kvinnan som jobbade där. :-) 


Lite mammamys! 


Och kollade lite på babblarna! ❤️

Det har varit väldigt mysigt, men min mammas hem är inte riktigt anpassat för en nyfiken 1 åring. Det har en trappa upp, och en trappa ner, det finns en kamin som blir brännhet i vardagsrummet, alla lådor och skåp innehåller saker som Lowe kan ha sönder/skada sig på (han började med att slå sönder en ljuslykta och en skål) och den finns en vedspis i köket som är väldigt roligt att leka med! Så det va extra skönt att komma hem och låta honom vara utan att tjata på honom och säga nej tusen gånger. :-) 

Inga kommentarer: