söndag 17 maj 2015

Renovering och spöregn!

Igår skulle det bli så dåligt väder så Fredrik tänkte han skulle sätta lite lister här hemma. Mitt i Lowes vila drog han igång så jag tog med mig Lowe i vagnen och tänkte han kunde sova i den. Chansade! Börjar det regna så dör man ju lixom inte. Jag tog regnjackan på mig i värsta fall och drog ut. Gick till positivparken för där hade de filtloppis. Mötte en vän som va där så vi satt och pratade. Helt plötsligt började det regna så jag gick hemåt. Då ringer Fredrik och ber oss komma hem då vi hade fått besök av hans pappa och hans tjej. Så vi halvsprang hem i regnet! Det är typ 3 km hem därifrån. Längsta 3 km jag gått! Haha! Hem kom vi iaf! Och Lowe somnade 5 minuter innan vi kommit hem. Så gick det med den vilan! Haha! 

Lister fick vi iaf! Så fint! Nu är det lite småsaker kvar att göra, men vi får invänta lönen först. Så ska nog resten bli klart. 

På kvällen igår så va vi ute och käkade mes svärfar och hans tjej + Fredrik lillasyster. Hon fyller 25 år på måndag så vi firade henne. Lowes farmor kom och passade Lowe här hemma hos oss så länge. Vi va ute och käkade libanesiskt! Så gott! Blev en väldigt sen middag! Tror den kom in runt 22-23! Vaknade illamående i morse fortfarande proppmätt! Haha! 

Idag har vi varit på kalas hos Mathilda som fyllde 2 år i veckan. Sen har vi tagit det väldigt lugnt. Skönt! 

Nu vecka i morgon och inga planer alls förutom att vi ska iväg på lördag, bara jag och Fredrik! Så Lowe ska vara hos farmor. Jo i morgon ska vi ha middag här hos oss. Annars är det en väldigt lugn vecka. Snart börjar jag jobba så jag får njuta lite extra nu. ❤️


Inga kommentarer: