torsdag 28 maj 2015

En dag med vänner!

Igår stack Loppan och jag ut på äventyr! Hem till Sofie och Wille, dit även Elin och Noelle kommit! Så roligt att de oxå kunde komma! Vid 9 gick bussen hemifrån, det tog nästan en timme dit. Vi framme så fick barnen leka lite i lekparken medans vi tjötade. Sen gick vi in till Sofie. Lite husesyn och sen lunch! Hon bor så fint! En perfekt storlek för 3! En lägenhet som är som ett radhus, med uteplats och lite gräsmatta! När det va dags för barnen att sova en stund så tog vi vagnarna och gick ut på en promenad. De somnade fort alla 3! Vi passade då på att fika. 


Men självklart vaknade 2 av 3 ungar så de gick fika med oss. Lowe fick glass! Herregud vad han åt! Direkt han svalt "mamma mamma mamma mamma" sa han tills det kom en ny sked med glass i munnen! Resten va dagen spenderade vi i lekparken. 





Sen kom Fredrik och hämtade oss 16.30. Lowe va helt slut när vi satte oss i bilen och somnade på stört! Jag själv lutade mig tillbaka och blundade en stund. 


Så rolig dag! Kul att Lowe får hänga med barn som är lika gamla som han! Och kul för mig att få hänga med mysiga mammor som Sofie och Elin är! 

Inga kommentarer: