måndag 4 maj 2015

Genesis Valborg!

I torsdags va det dags för en utav Genesis stora fester. 1500 biljetter hade sålts så vi var förväntansfulla! Lowe sov borta hos farmor för nu va det mammas tur att hänga med ut. Fredrik skulle ju spela, dessutom sist så vi visste att vi skulle vara hemma sent. Lowes första natt borta från oss och ja, jag kan erkänna att det var lite nervöst. Var rädd att han inte skulle kunna sova och så. Men någongång måste vara den första. Och festen var väldigt nära där Svärmor bor (gångavstånd) så hade det varit något så hade jag snabbt kunna ta mig dit. Vi lämnade Lowe vid 17, sen gick vi hem och fixade oss och hemmet. Vi hade förfest och gästerna kom runt 19. Bara killar! Tror vi va runt 15 st. Ronja kom och gjorde oss sällskap en liten stund också. Men när vi skulle börja röra oss mot festen så gick hon hem igen. 


Gänget! 

Vid 22.30 drog vi. Världens längsta kö in till festen, men eftersom Fredrik skulle spela så smet vi före! :-D in och dricka lite mer med crewet och de andra som skulle spela. Så grym fest! Många av min vänner var på plats så det va kul! Hoppade runt på dansgolvet och hälsade på känt folk. 



Fredrik fick en egen "lapp"! Jag brukar oxå få en, men inte denna gången. :-( haha! Tur man känner alla så man slipper lapp runt halsen! ;-) 



De andra som spelade hade jag inte roligt koll på. Men de va bra! Jag dansade för fullt och försökte samtidigt peppa en väldigt nervös Fredrik! Runt 03 var jag sjukt trött! Skulle inte Fredrik spela vid 4 så hade jag nog gått hem då. Men jag fick hålla igång! 

Så blev klockan 03.30. Fredrik drog iväg och fixade lite innan det var hans tur.. Klockan gick så sakta! Jag va så nervös för hans skull! Pirrig i magen! Men så va klockan helt plötsligt 04. Killarna innan Fredrik körde över 5 minuter på hans tid så han fick tyvärr plocka bort 2 låtar. 


Va ju tvungen att kliva upp och ta några bilder som han kunde få sen. 




Han va så bra!! Så jävla bra! Inte ett fel och valt så bra musik. Jag va nog världens stoltaste flickvän när spelningen va över! ❤️ 

Klockan 06.00 satt vi hemma vid köksbordet med varsin hamburgare från Mac Donalds. Sen somnade vi så gott och sov till 13. Vaknade efter en stor saknad av Lowe! Ringde och bad dem komma hit med honom, sen gick vi upp och städade undan festen innan Lowe klev innanför dörren. Min älskade lilla loppa! 

Inga kommentarer: