onsdag 6 maj 2015

Packat.

Hej!

Lowe sover sin eftermiddagsvila så jag passar på att dricka mitt kaffe och blogga lite. 

Vi har haft en så skön dag i dag. Lowe har varit sitt bästa jag. Vilat som han ska och låtit mig laga middag utan att stå nedanför och dra mig i benet för att han vill bli buren. Vi har varit ute på en promenad och handlat ihop med Ronja och novalie. Och packat! Jag kände att jag ville åka upp till Värmland, så jag bokade biljetter nu i veckan. Fredrik ska h grabbkväll i helgen och då hade jag och Lowe sovit hos lowes farmor. Men nu tänkte jag passa på att åka "hem" i några dagar istället. Så vi åker i morgon och kommer hem på måndag. Det är vårmarknad i Sunne på fredag dessutom så den ska bli lite kul att gå på med Lowe. Min syster och hennes man är i Turkiet så mina systerdöttrar är hos min mamma nu, så det kommer bli extra mysigt med dem där också. 

I veckan har vi tagit det lugnt. I går va vi till Öppna förskolan. Passade på att äntligen göra avtryck, fot och hand på Lowe. 



Vi lekte och sen runt 13 promenerade vi hemåt. 

Närsomhelst kommer Fredrik hem ifrån jobbet. Och då kommer även Oliver som ska hjälpa oss fixa det sista med spottarna i hallen. Så då tänkte jag ta med mig Lowe ner till Ica och hämta ut ett paket som jag hoppades skulle komma innan vi drar i morgon! Vad det är kommer i ett annat inlägg. 


Dagens middag som jag gjorde förut blev rosépepparbiff med rosépepparsås! Magen kurrar bara jag tittar på bilden. Började köra igång med lchf i måndags igen efter tusentals misslyckanden. Men nu är det allvar. Va till och med på gymmet i måndags. Ska köra igång när jag kommit hem från Värmland. Nu måste jag komma igång. Min kropp har ju blivit helt slapp och sladdrig! Inte bra! 


Inga kommentarer: