måndag 26 oktober 2009

5timmars sömn.

Klockan 5 väckte mej alarmet. Sovit 5 timmar i natt. Nu sitter jag på bussen. Jobb 7-15 idag, så bara ett enkelpass. Det behövs för inget blir ju gjort hemma. Måste städa. Och tvätta. Ska dessutom hämta ett köksbord. Ett runt. :) ska försöka få tag i körskoleböckerna oxå. Billigt Helst.

Igår hämtade Joakim mej från färjläget. Han tog upp boendesituationen. Hur vi ska bo. Jag äger ju min och han hyr en lägenhet. Vi har sovit i hans lägenhet en natt sen han fick den 1 september. Sen har han sovit hos mej.. Faller sej väl naturligt eftersom han bodde med mej i 7 Månader innan. Vi vill inte vara ifrån varandra helt enkelt, som han sa. När jag är kär i någon så älskar jag att ha den personen nära. Jag har inga problem att bo Trångt med någon som jag älskar. Jag är väldigt anpassningsbar. Nu är ju min lägenhet iaf på 53 kvm. Så den är ju inte så jätte mini. Men det jag oroar mej för att det ska ta slut. Och då betalar jag hellre dubbel hyra än att riskera att de tar slut. Igen. Men nu kanske vi vet va vi ger oss in i oxå. Kanske hyra ut min lägenhet och hyra en större, va hans förslag. Rätt bra ide'. Men vågar man det? Hyra ut den? Sälja den kan jag tidigast göra i mars nästa år. Måste äga den i minst ett år innan jag kan sälja den. För annars åker man på massa mer i vinstskatt. Jaja massa funderingar. Nu ska vi bara komma överens om vart vi ska bo och om vi ska hyra lägenhet eller hus. Jag vill ha en lägenhet i Vasa stan. Det tyckte han va mitt i smeten. Jag vill bo mitt i smeten. ;) vasastan e fint ju. Vi hittar säkert nått bra tids nog.

Nu sitter jag på buss nummer 2. Framme om 35 minuter. Texas e kvar på jobbet. Så nu kan jag sova lite på bussen. God natt..

Inga kommentarer: