torsdag 17 juni 2010

Men vart e du?

Krångel! Men nu är vi iaf påväg på äventyr med jobbet. Några timmar borta men sen ska vi hem igen. Runt 14. Hoppas då molnen blåst bort så man kan njuta av solen. Ö-vädret e inte ett dugg bättre! Vart ha Ö-borna fått det ifrån? Snarare sämre. Mycke kallare här än i stan. Skiljde 3 grader hemifrån mej och jobbet.


Svärmor ringde förut och erbjöd mej att följa med till Sunne och tebax den 30 juni. Hon skulle dit över dagen och då kunde jag köra hela vägen. Men mamma är här i göteborg på. Så de va ju dumt. Hade varit väldigt bra annars. Men vi planerade in en trip till Ullared snart. Då kan jag köra. :)


Gud va trött jag e idag! I det va Joakim oxå märkte jag. Han ringde förut när han vaknat och va påväg till jobbet. Och frågade vart jag var? Vi pussar alltid varandra innan vi går, och jag går ju upp 1 1/2 timme innan honom. Så han sover när jag går. Han hade inte uppfattat hejdå-pussen. Men nu vet han att jag jobbar iaf. :)

Helgen blir en skön helg. Har fortfarande inte rikitgr bestämt 100 % om jag ska med till Falköping. Dåligt väder e inge kul. Och de ska det bli. Men Roberts tjej Charlotta ska nog med, så jag får iaf lite sällskap

Inga kommentarer: