onsdag 16 juni 2010

Blommor på balkongen!

Puuh. Nu fick jag äntligen sätta mej ner. Vi har hållt igång hela dagen. Vaknade 8.15 och trodde klockan va 12. Men superpigga va vi. Joakim tog en dag ledigt för att hänga lite. :) Vi slängde på oss kläderna och drog iväg för att leta upp en bil att köpa. Vi fastnade inte för nån. Men vi fick iaf med oss blommor till balkongen hem! Så nu har vi 2 små blomlådor med pelagonier i! Jätte fint.

Jag har även varit på körskolan. Körde en lektion och sen bokade halkbanan. Så jag kommer någonvart. Den 7 Juli gör jag den. Ska försöka hinna köra mycke på körskolan innan dess. Så jag har bokat 5 lektioner innan. Det e vad jag hinner få in. Det e de sämsta ( och enda sämsta) med att man jobbar sällan på helgen. Då måste man jobba mycket på  vardagarna och hinner inte med så mycket annat. Dessutom e mina pass ofta 7-22 eller 7-18 och då hinner körskolan stänga. Men jag får väl klämma in 2 per dag i västa fall. Dessutom får jag bli bättre på att köra med Lena. Jag har ju chansen att köra med henne. Ska kolla om hon har tid för mej i veckan. I helgen kanske? Så kommer ju mamma hit den 28 juni och stannar i 4 dagar, så jag kan passa på att köra med henne. :)
Teorin går rätt bra. Jag har ju klarat alla tester på datorn här hemma. Men det skadar ju inte att plugga mer.

Nu ska jag försöka få någon ordning på mitt hem. Ska ner till tvättstugan och slänga i 2 maskiner. Och senare ta mej till gymmet. Joakim e på paintballbanan. De ska premiär spela på sin egna bana idag. Få se när han kommer hem. Försöker ringa honom men inget svar. Jag har hittat en bil som jag vill åka och titta på ju! Så vi får se om jag lyckas få tag på honom innan de e försent och bilen e såld.

.

Inga kommentarer: