lördag 19 juni 2010

Helgen på oss.

Nu har jag iaf spacklat. Får väl låta de torka då. Så får jag väl måla i morgon. Eller i kväll? Det ska ju vara torrt vid 20-22 i kväll. Det är ju bara en vägg som ska målas, en liten vägg i sovrummet. Så det går nog på hem halvtimme. (den ska målas 2 gånger.)

Så nu då? Vill till Ikea, men jag borde inte. Ska ju köpa en bil, så jag får lugna mej lite innan bilen e köpt. Kan ju bli dyrare än tänkt. Dessutom börjar körkortet närma sej min hand. Halkbanan kostar 1900 kr. Ska bli skönt när körkortet e taget. Så man kan släppa all stress kring det. Men nästa vecka kan jag inte köra nått. Min lärare e fullbokad. Kanske kan köra lite med Lena. Behöver öva på backa runt hörn lite till. Svänger för sent så jag backar in på fel sida av vägen. ;) hehe. Får öva med Joakim på en privat mark, eller parkering. Men inte med hans firmabil, Därför får vi köpa en som jag kan öva i. Vi ska kolla i helgen. Hittade en svart golf förut. Men det brukar alltid komma in nya bilar över helgen. Så vi kollar i helgen och bestämmer oss. Förhoppningsvis har vi en i början av veckan.

Nu ska jag lägga i nyrena sängkläder i sängen. Mina nya leopardsängkläder. Mysigt att krypa ner i ikväll när babe kommit hem.

Jag har en sån skön känsla i kroppen idag. Helt underbart! <3

.

Inga kommentarer: