tisdag 9 juli 2013

Genesis Festival 2013.

Hej!

Nu va festivalen över! Tråkigt nog!

Veckan i alvesta började i måndags förra veckan. Vi packade bilen och hämtade upp Mio och Johanna. Väl nere i alvesta fanns inte mycket att göra, eftersom inget material kommit ner än. Så vi tog det lugnt och bäddade inne i huset vi skulle sova i måndag-torsdag.

Tisdag va det möte vid frukostbordet vid 09. Sen drog äventyret igång! Bygga festival! Vi körde hela vägen fram till klockan slog 22. Sen hem till villan och duscha och i säng! Onsdagen så ganska lik ut som tisdagen.

Torsdagen och festvialen skulle öppnas!  Vi flyttade in i husvagnar intill parken. Vi öppnade vid 18 så vi hade en del tid på oss att fixa de sista! F öppnade festivalen med Mio genom att spela i 3 timmar! :) Vi jobbade 6 timmar per dag med olika stationer. F började jobba på parkringen vid 20.30, medans jag skulle börja jobba 02.30 vid badplatsen!? och 6 timmar framåt. Min ångest växte! Det slutade med att F tog mitt pass! (tack tack tack!) Jag hade planerat att sova innan jag skulle köra mitt pass, men det va helt omöjligt! Basen ifrån musiken slog i hela husvagnen! vid 02 slutade de spela i parken så då kunde jag sova! Medans F gick ner till badplatsen! Bästa killen!

Fredag vaknade jag när musiken i parken drog igång igen. alltså 09.30. DANSA DANSA! :) Vid 14.30 började både jag och F med våra pass. Han på parkeringen och jag i chilltältet! Skön musik och härliga människor gjorde mej sällskap därinne! När jag slutat så mötte jag upp mina vänner och hängde i kvällsolen! Trött! såklart! men dansade till stängning och ingen alkohol! la oss vid 2 för att orka jobba dagen efter.

Lördag började vi vid 08.30 Städa parken lite hade jag som uppdrag fram till 09.30 då mitt pass vid toaletten körde igång. Jag satt och tog betalt för toalettbesök. Man ser scenen därifrån så det var den bästa arbetsstationen! Vid 14.30 drog vi en sväng till villan och duschade! Välbehövligt! Sen vart de fest! Lite alkohol och mycket tjöt och dans! Dock skittrött så jag och F la oss och somnade (!!??) till musiken vid 01!

Söndagen va här! OMG vilken dag! Bakke och Gaudium skulle spela! Vilket avslut också! Solen sken hela veckan och söndagen sken den som mest! Och vilka spelningar! Bästa dagen på hela festivalen och man va fylld av ångest när parken tömdes på folk! Jag skulle jobbat vid badplatsen efter att festivalen va stängd, men eftersom det inte va värst många där så hjälpte vi till att fixa lite i parken, skålade med alla och lyssnade på tal i från våra "chefer"! Somnade tidigt! Helt jävla slut!

Måndagen ägnade vi oss åt att städa parken och områden runt om. Käkade lunch med alla, och vid 16 drog vi hemåt!

Jag tackar alla i crewet och våra fina gäster som skött sej så bra! Andra året för genesis festival och håller mina tummar hårt att vi ska få köra en festival även 2014!
























Inga kommentarer: