måndag 29 juli 2013

Minns ni sommaren 2013?

Hej hopp!

Solen skiner såklart! Va har hänt? I framtiden kommer vi säga, minns ni sommaren 2013? Helt otroligt vilken bra sommar de va! 

I Helgen har det blixtrat lite och regnat. Bra för gräset! Men nu är solen åter synlig! 

Jag är på jobbet! Jobbar till 22 i dag. I morgon ska jag jobba på mitt nya jobb för första gången. Ja eller jag ska få mej en bredvidgång som se heter. Spännande! Va förbi igår så jag vet vart det nya jobbet ligger. Kommer bli kanon när vi väl flyttat till Frölunda. Ca 2 km från hemmet till jobbet! Perfekt! Så snart kommer jag få ett nytt schema! På det nya jobbet kommer jag jobba ca 2 pass i veckan. 24 timmars pass med några jourtimmar. Sen kommer jag ha ett 8 timmarspass i veckan på mitt gamla jobb. Vi ska lägga om schemat här på jobbet oxå så vi får ordning på allt. Det är fler viljor än min så! ☺ Men det hade varit grymt om jag fått samma dag i veckan på mitt gamla jobb. Att jag alltid jobbar torsdagar tex. Eller varannan tisdag/varannan torsdag. Det hade varit grymt! 

Denna vecka är jag ledig onsdag/fredag-lördag. På onsdag har jag lite ärenden. Och på fredag kommer familjen! Det ska bli kul! De stannar tills på söndag till typ 13. Sen ska jag gå bredvid en gång till på nya jobbet på söndag från 15. Familjen kommer hit för att fira mej! Jag fyller ju snart år! Vi ska ägna en heldag åt Liseberg, mest för min systerdotter Julia, och för att min styvfar och systersman är såna spelgalningar! Tävlar om vilken som vinner mest / störst! Haha! Kollade vädret och det skulle bli grymt bra väder i helgen! Så det låter som om det kommer bli en jävla massa vattenkaruseller för vår del! Hoppas alla andra håller sej ifrån Liseberg just på lördag! 

Nej nu ska jag ta tag i lite saker här på jobbet. Ska hit tillbaka på torsdag så det kan vara bra att ha lite gjort i dag! Så allt finns på plats! 

Ha en bra dag! ❤

Inga kommentarer: