måndag 15 juli 2013

Ny vecka.

Hej hej!

god morgon! Ny vecka och idag började F jobba igen. Jag har själv 2 dagar kvar på min semester. Jag åt frukost i sängen idag! :)

Helgen då? Va gjorde vi? Ja det har ju inte varit så fint väder, så det har iaf inte varit så mycket solning. I fredags va det fint väder! Då va vi ute i fiskebäck med svärmor och solade. Hon hade köpt med en engångsgrill och massa mat. Så vi grillade! Vid 16 drog vi hem. Vi kom på att vi skulle gå på gyllene tider på kvällen så vi köpte biljetter på morgonen innan. Så hem och fixa sej och sen in till stan och möta upp victor som oxå skulle med mej och F. Väldigt trevligt!







Lördag va vi till bäckebol, Jag hade beställt en spegel som vi va och hämtade, sen förbi mio och kollade på en ny soffa. Vi kom överrens om vilken vi ska köpa! Men det får vänta en stund. Det har dykt upp lite andra kostnader nu. Som måste gå före. Sen hämtade vi upp Victor och köpte med thaimat och åkte ut till havet. Vid havet va det inte skönt! Blåste kallt så vi åt upp, pinade oss lite. Men gav sen upp och åkte därifrån. Lämnade av Victor och åkte hem till soffan och kollade på en film. Lugnt lördagkväll!




I går va det dax för storstädning. En hemmadag blev de med film och besök av F's pappa och hans tjej + barn + kompis! ;) F grillade massa mat och jag va i stan för att lämna in min nya iphone! Den stod på söker.. hela lördagen. Och enligt tre så är det en vattenskada? Hmm.. jag minns inte att jag haft den i närheten av vatten. De bad mej komma in i dag istället då servicestället inte va öppet igår. Jag får ut en ny på försäkringen, som tur e! (hoppas jag iaf! men den ska täcka de!)

Så idag ska jag in till stan! Och till gymmet senare när F kommit hem. Har inte blivit så mycket träning under dehär semesterveckorna! Men nu är det dags!

Ha en skön måndag! Idag skiner tyvärr inte solen, och de blåser en del! Men då passar det perfekt att gå i stan!



Inga kommentarer: