tisdag 2 juli 2013

Sovsäck!

Hej hopp!

Nu befinner vi oss nere i Alvesta! 

Gick upp 8.30 idag. Dusch, sista packningen och sen skulle vi möta upp de andra vid 10. Stressigt! Men det blev framflyttat till 12. Så jag hann faktiskt baka en limpa bröd! ;-) 

Vi hämtade upp 2 vänner som skulle åka med oss ner. En trevlig biltur. Stannade efter vägen och käkade på Max. Va framme vid tyrolen vid 17. Inget att göra! Och vi har inte gjort något mer än vikt programblad nu under kvällen. Så jag vet inte varför det va så bråttom ner egentligen. Kunde ju fått endel gjort hemma istället. Men men, nu är vi här iaf! 

Alla ligger för att sova nu. Jag kan inte somna alls. Har kollat på ett avsnitt av beaking bad, och tänkte jag skulle kunna somna, men icke! Jag har alltid haft svårt för att sova på nya ställen, speciellt i ett hus där det ligger ett gäng som man inte känner speciellt väl.. Känns konstigt. Svårt att slappna av. Inte för att jag tror nått ska hända, men ändå en otrygg känsla. I morgon natt efter att man hängt med dem en hel dag så hoppas jag de känns bättre. Men jag har svårt att somna överallt utom hemma och när jag sover på jobbet. Sån e jag. Även på hotell. Jag gillar tryggheten min egna säng ger. När vi kom fram förut så kom lite panik ångest och sköljde över mej. Jag vill hem! Kände redan det efter 5 minuter! Men jag fick övertala mej själv att det här ska gå bra! Jag är nog väldigt bekväm av mej! Tryggheten är min bästa vän! Haha

Nej nu går fan ögonen i kors! Dax att ta tjuren vid hornen och försöka sova. I morgon är det jobb som gäller! Heeeela dagen! Och då behövs sömn! 

Natti! 

Ps. Kommer ni?! Ds.


Inga kommentarer: