tisdag 27 augusti 2013

Äckliga fötter och personalmöte!

Hej hopp!

Vaknade vid 9. Huvudvärk! Den har suttit i, i 3 dagar! Ursch! Men jag har en del på schemat idag så det är bara tvinga sej upp och iväg! 

Jag ska på personalmöte på mitt nya jobb idag. Det ligger ju i Frölunda så jag tänkte åka dit lite tidigare och besöka torget när man ändå är där för att byta buss. Vill ha ett vitt nagellack till gellacket. Har varit slut på 3 ställen jag kollat på! Så nu hoppas jag det finns där! Mötet är vid 14 och antar att det inte tar mer än 2 timmar. Så tröttsamt att det är samma vecka som jag redan jobbar 61 timmar. Men jag måste vara med. Försökte ge bort ett pass denna vecka. Men ingen kunde ta de! Puuh! 

Nu har mina fötter börjat tappa massa död hud! De kommer bli så fina när allt är borta! Stora hudflagnor kan jag dra av! Fredriks fötter är likadana! Längtar tills jag kan smörja in den! För nu är de snustorra! Och tills jag kan måla naglarna! Ska nog boka in pedikyr och fotmassage när fötterna flagnat klart! Det är jag värd! 

Nej nu får jag hoppa in i duschen om jag ska komma i väg här! Och lillen ska ut! Han ligger och sover än! Haha tröttaste killen! ❤


En gammal bild på min finaste prins! 

Inga kommentarer: