söndag 18 augusti 2013

Kulturkalaset!

Go kväll!

Jag ligger själv i sängen, eller jag har lille Texas här oxå såklart! Men F e inte hemma. Han drog ut i kväll. Så vi får väl se när han dyker upp! 

Idag vaknade jag 05.30. Klarvaken! Så det va inte ens att tänka på att somna om! Jag gick upp och sorterade massa papper som jag lagt på hög. Och satte in i pärmar! Vid 9 vaknade F. Frukost. Sen stack han för att köra sin mamma och moster till Landvetter. Dags för deras årliga 2 veckor i Turkiet! Jag själv åkte intill stan. Köpte en tidning till håret! Och sen mötte jag upp F. Vi tog en sväng på stan och åt mest! Haha det är ju kulturkalaset så vi kollade in alla matstånd som finns i stan denna veckan på året. 


Se men inte röra! Det har blivit alldeles för mycket socker nu det senaste! Skärpning! 

Vi tog även en sväng förbi mediamarkt innan vi åkte hem för att kolla om jag hittade några nya hörlurar. Men inga dög. Så vi åkte hem. F va rastlös så han drog ut. Jag själv har underhållit mej med 4 avsnitt av breaking bad. (Är inne på säsong 4 nu!) jag tonade håret dessutom! Jag har inte gjort något med färgen på mitt hår sen i december förra året! Så jag har en rejäl utväxt, som inte syns mer än att jag har lite blonda slingor i slutet på håret. Så jag ville jämna till färgen lite och slängd i en toning. Det blev bra! Jag toppade håret på mej själv oxå! Ja jag fixade naglarna oxå! Nu satte jag på gellack bas och top bara. Så nu är de naturella. En nagel är blå, bara för att jag ville testa den färgen! ☺ 







Och nu hade jag tänkt att sova! Rätt trött nu när jag vaknade så tidigt i morse! 

I morgon finns det inga planer. F lär väl vara bakis! Kanske skulle ta och måla de där skåpet jag har i källaren? Så det kommer upp på väggen någongång? Vi får se! Nu ska jag ringa ❤:at och säga god natt! 

Natti natti!

Inga kommentarer: