torsdag 29 augusti 2013

En dag på stan med Mamma!

Igår kom min mamma hit över dagen! Jag vaknade redan 7 och klev upp! Tvätt tid först och sen in till stan för att möta upp henne vid 10 på centralen. Vi käkade frukost och satt och tjötade en bra stund på ett fik. Sen gjorde vi stan! Shoppade! Jag köpte bara lite badkläder och en bodyscrub. Men mamma shoppades desto mer! Vid 14.30 kurrade våra magar så vi hoppade in på palace och käkade en varsin räkmacka! Mm! Så god!


Efter lite energipåfyllning så gjorde vi stan en stund till. Tills hon åkte hem vid 17.30.  Väldigt mysigt att hon kom ensam över dagen bara sådär. Vi umgås inte alla ofta ensamma. Så det va trevligt! Nu får väl jag snart åka upp och hälsa på! Det v väl lite över 2 månader sen jag va där. 

Igårkväll va jag ensam fram tills idol började. Degade på soffan och lagade sen mat. Väldigt trött efter allt spring på stan! 

Idag är jag på jobbet! Jobbar på mitt gammal jobb idag och i morgon. Sen på lördag kör jag ett dygn på nya jobbet! Söndag e jag ledig igen! Ska bli skönt! Hoppas det regnar så man kan ha en filmdag i soffan! ❤


Inga kommentarer: