tisdag 6 augusti 2013

Fika at work!

Idag blev det en sockerbomb på jobbet! Så jävla gott! Snart får jag börja tänka mej för vad jag stoppar i mej!  ❤ Varit rätt slapp med det under sommaren! Men va fan! Man lever bara en gång! Och det man stoppar i munnen är en utav den största njutningen!


Nam nam! En av varje slank ner i min mage! ☺ 

Nu har jag snart gjort mina två 15 timmars pass. Ett 11 timmars pass i morgon! Sen ledig! Eller jag ska på kurs klockan 14 på torsdag! Men sen är det nog lugnt på jobbfronten? Kanske inte. Kan bli så att jag får ett dygnspass på det nya jobbet! Hoppas på söndagen isf! 

Fick även ett förslagsschema till nya jobbet mailat till mej! Jag ska jobba var 4:e dag! Blev dock lite besviken när jag såg att jag stod på helg 1 fredag, helgt 2 lördag och helg 3 söndag. Alltså är jag hel ledig en helg i månaden! Alltså man kan väl jobba en fredag, men detta schemat är att om man jobbar ett pass så slutar man dagen efter klockan 9. Alltså ett fredagspass slutar 09.00 på lördagen. Då jobbar man ju helg! Men detta var bara på förslag! Vi får se om det går igenom. Jag satte mej och gjorde ett schema som jag tänkte ta med och visa upp! Man jobbar intensivt varannan vecka, typ varannan dag i några dagar. Sen är man ledig i 8 dagar varannan vecka! Och är schemalagd på varannan helg! Frågan e om någon mer än mej kan tänka sej det? Visst låter annars var 4:e dag lockande? Kommer lägga in ett pass i veckan på mitt gamla jobb oxå. Eller så blir det ett långpass (15 timmar) varannan vecka. Vi ska ha möte med det nya stället på torsdag som sagt! Då får vi nog det rätta schemat, sen ska jag ha möte med gamla jobbet den 14 augusti och lägga om schemat där! Sen ska det rulla på! Jag längtar tills allt är på plats! Och jag kan börja få rutin! Älskar hösten! Sommaren är alltid så hoppig! Jobba mycket, semester, jobba mycket, semester.. Vi är så snälla på vårt jobb så vi jobbar åt varandra när man har semester! Nu har jag jobbar 3 pass o rad för att 2 av tjejerna har semester tex. Det betyder att man kan ta ut obetalt semester och spara sina semesterdagar till senare tillfällen! Till hösten/vintern tex! Om man vill åka utomlands! Mycket lättare och roligare att jobba extra på sommaren när man jobbar på en ö och får sola på arbetstid! ☺ Jag har semester igen 16-20 augusti! Då vi skulle ha åkt till Holland på festival, men nu blir det inte av. (Det har kommit upp lite andra saker!) Så nu får vi väl hitta på nått annat på min födelsedag! ❤ 

Inga kommentarer: