lördag 31 augusti 2013

Lördag!

Hej hopp!

Lördagen är här och F har spelning i kväll. Jag missar den tyvärr då jag har mitt dygn på nya jobbet. Sista timmarna för veckan nu! I morgon är jag Ledig! De ska bli riktigt skönt och hoppas jag har energi för att städa hemmet! 

Jobbar redan på måndag igen. Men sen är jag ledig i 3 hela dagar! På onsdag firar vi 2 år! 2 hela år? Helt sjukt! Men ändå känns det som det varit han och jag hela livet. Han har gjort flyttanmälan oxå, så från och med i morgon så har vi samma adress! Så jag får väl ringa if och lägga till honom på hemförsäkringen nu oxå! Vi ska ju flytta, köpa nått gemensamt. Men inte än. Vi har beslutat att vänta tills badrummen blir renoverade innan jag säljer. Och det ska de börja med januari 2015. Så det är nog 2 år kvar tills vi kan sälja. Om vi inte hinner ångra oss, man vet ju aldrig när drömboendet dyker upp! 

Inte så mycket att blogga om ju nu när jag jobbar som en idiot. Men från och med 9 september så ser mitt schema it som det ska! Ska bli skönt att inte behöva jobba ihjäl sej. Men som sagt. De blir en fin lön som rullar in i september! 


Inga kommentarer: