tisdag 3 september 2013

En dag på Frölunda torg!

Idag när jag slutade så promenerade jag hem till svärmor (som bor 20 minuter ifrån mitt nya jobb) och tog ut min lilla Texas på en runda. Han är hos henne nu när jag jobbar dygn! Väldigt tacksam över det! Sen gjorde jag mej i ordning och fick till torget. Mötte upp Evelina och Mathilda och så tog vi en lätt lunch på Adams kafé. Lilla Mathilda börjar bli med nu, så det är så kul att se! Snart 4 månader är hon! Sen tog vi en sväng. Jag hade en liten lista på vad jag behövde köpa. Så den prickade jag av.
Superlim
Back to black
Mineralpuder (som råkade bli hela startpacketet!)

Sen tillkom lite saker på listan som trosor till mej och benvärmare till Texas! Det är egentligen fötter till en pall?! Men jag ska klippa upp strumpan och göra benvärmare till hans brutna ben, där plattan sitter! Blir skitbra i vinter! Så fryser han inte om höger framben! 

När Evelina och Mathilda åkt hem så kom F och mötte upp mej på torget. Vi gick ut och käkade med F's mamma och mormor och pratade om livet. Det händer något väldigt tråkigt inom hans familj just nu, så då är det extra viktigt att man ses och visar att man finns där! ❤ Jag fick även födelsedagspresent ja, eller pengar av F's mormor och morfar! Så ni blir det nog en till berlock till mitt armband, och jag vet precis vad jag ska köpa som kommer få mej att tänka på den när jag tittar på den! Fick 1500 spänn så resten lägger jag undan! Måste ju inte shoppa upp alla pengar man får. 

Nu är vi hemma igen. F har redan somnat för längesen, och jag ligger i badet! Är ledig tills på fredag nu. Underbart! Och i morgon är en väldigt speciell dag för mej och F! ❤ 


Texas kommande benvärmare! 



Här ska de sminkas fram ett fint ansikte även när höstens gråa ansikte dyker upp! 

Inga kommentarer: