torsdag 5 september 2013

Firade 2 årsdagen med Förlovning!

Hej!

I går va det den 4 September, och det betyder årsdag för mej och Fredrik. Det va 2 år sen vi satt i bilen tillsammans påväg till ett utav hans vänners dop. Där satt vi i baksätet på bilen och bestämde oss för att det skulle vara jag och honom.

Förra året firade vi ett år, då hade jag bokat bord på Manana. ett tapasställe som vunnit som årets restarurang förra året. som han aldrig ätit på innan, men jag hade besökt den en gång med några kollegor.

I år va det dags för 2 årsdagen. Jag hade bokat bord på Manana! Så igår va vi där och käkade! Väldigt gott! Jag drack 2 alkoholfria drinkar som nog va de godaste jag druckit! Sen beställde vi in 8 tapasrätter. Vi rullade därifrån! Så himla gott! Direkt till biografen och såg en film.
Jag har alltid sagt till honom att om vi ska förlova oss så vill jag att det skulle vara på årsdagen. Gifta mej vill jag oxå göra på årsdagen. Så man alltid har ett datum. Så vi kände båda två att 2 årsdagen passar ju bra att få en ring på fingret! Så vi hade beställt jättefina ringar på en sida, vigselbutiken.se. Men de hann tyvärr inte komma tills i går. Så vi kunde inte byta ringar alls. Det gör inget så mycket. Ringen är ju mest en symbol. Nu är det jag och han! Och vi kan inte vara lyckligare! Perfekta tillfället att förlova sej, då vi känner oss väldigt säkra på att vi vill leva ihop! Så bröllop har vi kanske inte pratat om riktigt än. Men om 2 år kanske? Vi kommer inte gifta oss i sverige om jag får välja. Utan i något varmt land, på en strand. Men endast våra närmaste, eller ensamma. Jag gillar inte stora bröllop. Jag tycker inte om den uppmärksamheten de blir. Utan jag tycker att ett litet och intimt bröllop är något för oss. Men det är inget vi går och funderar på nu. Nu är vi förlovade och ska njuta av det!

Jag älskar dej! Och att man kunde känna sånhär lycka, det trodde jag var omöjligt!




Inga kommentarer: