lördag 14 september 2013

Solsken, facebookmiss och nya underkläder!

Solen skiner i Göteborg! Så härligt! Svärmor smsade mej igår och skrev att Texas kunde va kvar där tills på måndag, när jag ändå ska jobba dygn i morgon. 

Sitter hemma nu. Ska fixa lite käk och ta det lugnt idag. Plocka lite här hemma. Kanske ta en promenad. Gäller att softa de dagarna man är ledig mellan dygnspassen. Så man orkar med jobbet.

Har suttit här och pillat på lite inställningar på facebook och då upptäckte jag att jag råkat adda min pojkväns ex på Facebook?! What? Ingen aning hur de gått till? måste ha råkat klicka på "de här personerna kanske du känner" eftersom vi har endel gemensamma vänner. Jag upptäckte de när jag såg att hon gillat en bild på en gemensam vän och under hennes namn stod de att jag hade skickat en vänförfrågan.. Haha! Pinsamt! Tur att man kan klicka bort sånt i efterhand. Hon måste tycka jag e konstig. Haha!  

Tog mej en sväng på stan innan jag åkte hem. Byter ju buss där. Besökte H&M och köpte skönaste trosorna som Evelina tipsat mej om! Jag köpte 3 pack för ett tag sen och nu har jag blivit kär. Så jag köpte 2 st 3 pack idag! Så nu klarar jag mej fram till tvätt-tiden jag (vi) brukar ha en gång i veckan. Köpte även ett nytt skal till mobilen. Ett sånt man klistrar på baksidan och framsidan! Så nu är den lite pimpad! ☺ Skyddar mobilen! Lite sugen på den nya iphonen som kommer i slutet av dehär året. Detta abonemang går ut i november. Men samtidigt så är ju min 5:a ny, så jag kanske kan köra på denna ett tag till? Inga fel på den alls. Utan bara välja till ett billigare abonemang till den. Just nu betalar jag alldeles för mycket! 499 kr i månaden + 99 kr för försäkringen. Det nya jag hittade kostade 199 kr i månaden och då får jag surf upp till 5 GB. Kollade mina tidigare fakturor och de går aldrig över 5 GB. Jag surfar ju på hemmanätet när jag är hemma, på jobbet surfar jag på de nätet och när jag är hemma hos folk så brukar jag koppla in deras trådlösa. Så nästa gång jag kommer dit så kopplar den upp sej på det. Som hos svärmor tex. Så det är egentligen bara när jag är utomhus som jag använder mobilt nätverk. Eller när jag delar till iPaden på resor inom Sverige. Och 199 kr e ju lite bättre! Jag smsar väldigt sällan, utan använder whatsapp, facebook eller viber när jag smsar! och ringer inte mycket heller. Man får dra ner på de utgifter man kan! Så har man mer pengar över till annat! ☺

Nu ska jag hoppa ner i ett bad. Och krypa in i mjukiskläderna! Och sen fixa lunch! Myslördag med naturgodis och popcorn! Mm! 

Ha en grym lördag! 


Jammi! ❤

Inga kommentarer: