onsdag 25 september 2013

Förändring!

Kommer just ifrån jobbet. Sitter på bussen nu. Känns tråkigt att bara jobba 33 timmar i månaden på mitt gamla jobb. Känns som jag bara kommer och sen ska gå igen. Väldigt tråkigt. Men så trivs jag väldigt bra på nya jobbet oxå!

Jag skulle behöva fixa om designen på bloggen. Det har hänt en del i mitt liv sista tiden som jag inte har eller kan blogga om än. Så det känns som ny design hade passat bra nu. Innan jag kan gå in på vad som händer och sker i mitt liv. Det är därför det inte blivit så täta inlägg nu förtiden. Men jag lovar att blogga om det när jag känner mej redo att dela det med er. Jag vet många som följer mej på Instagram och är vän med mej på Facebook vet redan om vad som hänt. Men alla här finns ju inte på Facebook eller Instagram. 

Jaja, nog om de! I morgon ska jag hänga med Evelina och Mathilda! Evelina fyller år idag så jag ska fira henne lite i morgon! Sen ska jag faktiskt på en helkroppsmassage! En timmes! Åh så underbart! Det behöver jag verkligen nu! Hela ryggen är stel! Idag rullade lönen in dessutom. Fetaste lönen på hela året! Tro fan de när jag jobbade 40 timmar övertid förra månaden! Hallelulja! Men nu rullar schemat på som vanligt. En vanlig heltid vill säga! Och mer än så orkar jag inte nu. Hela hösten/vintern kommer vara soft för min del! Bästa schemat! Bokade även klipptid idag! Fick tips om en tjej i stan som är grym! Så henne ska jag till nästa vecka. Mitt hår e jätte långt nu! Och jag vill ta en bit på de. En dm kanske? Och sen klippa rätt luggen! Jag har ju hittat min färg i toning som jag kommer köra på nu. Köpte en burk förra veckan och tänkte slänga i den när jag klippt mej. Så är håret fräscht inför hösten! 

Nu ska jag slänga i musik i öronen och koppla av! Tror F inte kommer vara hemma när jag kommer hem. (Han är med sin coola mormor som köpt sej en iPad! Som han installerar åt henne! ❤️) så det blir nog ett härligt bad i min ensamhet! Om han är hemma får jag väl ta ett vad ändå! Haha






Inga kommentarer: