onsdag 2 juli 2008

5 nätter kvar..

Har 5 nattpass på jobbet kvar.. sen börjar min semester :P synd att inte alla nätter va i en följd. Så hade ju semestern börjat lite tidigare. Vill va ledig nu! Alla verkar börja sin semester till veckan, på måndag, men min börjar inte förän på fredag. Jaja får väl trösta mej med att alla har inte semester och jag får ju iaf mina 4 veckor.

Är på jobbet nu. Sitter och funderar va jag ska göra på semestern. Vill dra på en resa, men inga som har pengar till de.. Chris skulle kanske dra med lite vänner. Men nu när det är slut, även om vi kanske är "vänner" så känns de dumt att hänga med. Det är ju trots allt rätt färskt. Och risken är ganska stor att någon av oss blir sårad. Så han får åka utan mej. Jag får hoppas Frank kan spara ihop lite pengar och hänga med mej senare i år.

I morgon blir det nog utgång. Jag och Frank ska väl ta oss ut och fira att hon fått jobb idag! :D Gött för henne! Nivå har nått på onsdagar så vi tänkte väl oss dit. Har aldrig varit där så man får väl passa på.. en onsdag lixom.. har inte deep nått då oxå? jag va ju där förra sommaren en onsdag. Ska bli kul att festa lite. Frankis och jag har så jävla kul tillsammans! Så i morgon när jag kommer hem blir de att duscha.. och sen sova lite. Käka mat och sen träffa Frankis vid 15 tiden på stan. Shoppa lite inför kvällen. Jo jag lägger mej nog ute i gräset och solar en sväng oxå. Ska ju blir kanonväder i morgon.

Pussisar

Inga kommentarer: