måndag 28 juli 2008

Helt sluut!


Sitter ute på mammas altan med min laptop. Svettig och grymt trött! Va hos 20 åringen (mer än så behövs inte skrivas här) igår och kollade på film. 2 filmer.. klockan drog iväg och vi la oss vid 4 tiden men kom på att vi skulle spela hockey på xboxet.. jag vann med 1-0 :D (tror han lät mej vinna dock.. :P ) Vaknade av att jag ställt klockan på 9.00.. för jag hade ju så klart lovat lillsyrran att åka och bada med henne. Somnade om och mamma ringde och väckte mej vid 10. Bara att slänga på sej kläderna .. Jeans oxå! hett! Tur så bor jag nära honom när jag är i sunne.. bara några hundra meter. Hem och duscha.. sen på med bikinin, sen kom mamma.

Va vid kolsnäs 11-16 sen hem och käka mat.. är så jävla trött nu! 3 timmars sömn, somna alltid så sent där.. eller ska man kalla de tidigt.. typ 6 tiden!


Nu har jag iaf fått i mej mat. Och solbränd e jag! lite stel i ansiktet.. hem och smörja in sej med after sun. Och sen vila lite. Sen bär väl planerna hem till en kompis. Vi ska trottsa solen och kolla på film hos honom.

Båt tur i lördag's

Nu kom syrran med en vännerbok, bäst att fylla i den då :)



KISS OCH BAJS

Inga kommentarer: