måndag 14 juli 2008

So far so good.


I Sunne än. Sitter i syrrans lägenhet igen.. det är måndag och jag har varit här i 3 dagar. Ja va har jag gjort då?


Lördag: Kolsnäs va sista uppdateringen. Jag valde kjolen iaf. Det va fint väder. Gick hem till Tony och där va oxå camilla och sen kom christian. Så vi satt där i han mini etta och drack. Vid halt 12 drog vi mot kolsnäs. Inte alls mycke folk där ju.. Jag sprang runt och träffade lite känt folk. Vi halv 2 tappade jag bort mina vänner typ, men hittade en känd kille iaf. Så slutade kvällen hos honom oxå. Så jag fick allt en tröja som värmde mej hela vägen hem. Väl på torget möter jag en släkting. Får reda på att de står en tom 2:a, som jag kanske kan hyra av dem. Får forska lite mer i de senare. Sen går jag och killen hem.

Minns du?

Söndag: vaknar 13:15 .. femtioelva missade telefonsamtal och 100 sms.. Ja nu va det dax att flytta konstaterade jag. Så hem i morgon och börja packa.. fort som faan! Vi degade hela dagen med film och så.. Senare gick vi och handlade mat.. Sen fick de mej att laga spagetti och köttfärsås till oss. Gött med mat! jag som inte hade käkat sen frukost på lördagsmorgon! Jonas och hans kompisar hade planerat in en tvspelskväll, så jag skulle väl dra lite senare.. men jag blev kvar och hade tvspelstunering och kom 2:a :D hehe.. Vid halv 2 på natten kom jag på att jag hade min dator kvar hos Tony. Så jag lämnade tvspelandet för en stund, ringde och väckte Tony :S förlåt! Gick hem till honom och hämtade datorn. Det som är så bra att bo i ett litet samhälle är att det är så nära till allt. Alla bor ju grannar. Gick sedan hem och borstade tänderna, kammade håret och bytte kläder och gick sen tillbax till tvspelandet. Men då hade det kommit yttligare 3 killar. Och klockan va halv 3. Så jag tog min dator och la mej i sängen och kollade på film. En skräckis blev de.. "All the boys love mandy lane". Stängde av ljudet och blundade när de blev för blodigt. Haha! Vid 4 tiden kom de äntligen på att de skulle sova.



Måndag: Kom ur sängen vid 12 tiden, och sen hamnade jag här. I kväll ska jag träffa Sanna, hon jobbar till 19 så jag får va ensam ett tag. Behöver packa lite av mina saker ändå.. och ta ett bad tänkte jag. Syrran kommer väl hem ifrån jobbet om en och en halv timma.

Nej nu får jag kolla om de finns något att käka.

Kiss Kiss..

Inga kommentarer: