torsdag 28 maj 2009

åhh my..

Träningsvärk!! Och i morgon kommer det va ännu värre!
Va på sportlife på backaplan igår. Tränade med Johanna. Ett pass med kampsport. Jobbigt, men fan så kul! Det är nått jag tänker fortsätta gå på. Nu ska jag komma igång. Orkar ju inget nu ju. Kroppen är inte alls i form. Och viktnedgången har börjat igen. Så nu gäller det att köra hårt! :)

Fick jobba extra igår, så jag och Texas drog till jobbet vi 06.30. Slutade 16.00, hem kolla på ett avsnitt av the hills. (det nästsista ever.. :( ) Pussade pojkvännen och drog mot gymmet. Körde passet och svettades som F*N. Hem och möta pojkvännen på affären. Vi skulle handla mat, men ingen av oss va sugna alls på det. Joakim låg och sov när jag drog, och sov fortfarande när jag tränat färdigt. Så han va typ nyvaken. Men vi handlade det nödvändigaste. Hem, lagade mat, käkade i sängen framför tvn. Sen drog han igång sina avsnitt med weeds, som han är beroende av. Så jag satte igång och fixade mat för att ha med till jobbet idag. Sen hade vi tid till att mysa. Är väldigt beroende av hans närhet nu. Kramar och Pussar. <3

Johanna är en tjej jag träffade i fredags. Hon är Frankies arbetskompis. Vi va ute tillsammans i fredags. Vi kom då på att vi ska köra träningen ihop. Och det är så mycke roligare att ha någon att träna med. Speciellt att hon är redan igång, så hon kommer ju automatiskt köra igång mej oxå. 4 dagar i veckan har jag planerat att köra. Gym och pass. Förmiddag och kväll. Det som är så bra med mitt jobb. :) Och igår bytte jag så att jag kan träna på alla sportlife. Så det är bara att boka på med pass. Jeej, känns faktiskt grymt bra! Till och med träningsvärken känns bra. ;)

Inga kommentarer: