söndag 10 maj 2009

Besökt Ikea.

Frankie kom allt förbi. Vi drog i väg till ikea med Joakims bil som färdmedel. Kul att få shoppa lite. Mitt eller vårt hem ser inte ut som ett hem. Måste få väggarna fixade!! Måste Måste! Men nu ska jag ju börja jobba igen. Jobbar 8-14 tisdag-fredag nästa vecka. Men vi har sagt att vi ska boka en helg här framöver att fixa lägenheten. Fixa upp tapeterna som jag faktiskt redan köpt. Det är allt underarbete som sugen!

Men jag fick iaf med mej blommor. 2 till vardagsrummet och en stor "bollblomma" till balkongen. Köpte oxå en matta för 19 kr, en trasmatta som va vit, röd och marin. Den har jag på balkongen. Sen köpte jag massa nödvändigt som galgar och hyllor till badrummet. Köpte 3 glas som jag råkade panga när jag klev ur bilen här hemma. Klant-Jenny! Men sen när vi gick upp i trappen hemma så råkade jag sparka i foten i ett trappsteg och snubblade. Men jag hann ta emot mej med ena handen som jag hade fri. Inte nog med det så letade jag fram nycklarna ur min väska och skulle låsa upp dörren. Nyckeln passade inte? VA? Men vänta nu, vi har ingen "INGEN REKLAM TACK!" på dörren. Jag stod och försökte få upp grannen under mej's dörr! PINSAMT! Tänk om någon va hemma och öppnade dörren. :S Jag skyndade mej snabbt upp 2 trappor tills. Då va jag äntligen vid rätt dörr. :) In och pillade i ordning allt och sen fixade jag Lunch. Sen dess har jag legat med en bok som jag fasnat i. Måste se vad som händer. Så nu är den klar och utläst. "14 ÅR TILL SALU" heter boken. Handlar om en 14 åring tjej som blivit våldtagen och sen börjar sälja sej. Frivilligt och ofrivilligt. Hemsk bok, men ändå nödvändig.

Snart e min prins hemma ifrån sin paintballträning. Mysigt! Sugen på massa glass i kväll! Det får det nog bli. Äta glass på pojkvännen? :D

Inga kommentarer: