onsdag 27 augusti 2014

Dagen innan.

Hej! 

Idag tyckte Lowe det va dags att vakna vid 7. Jag höll väl inte riktigt med honom, men det är ju inte jag som bestämmer det, tyvärr. ;-) 

Vi har packat klart idag och varit ute på en promenad i solskenet. Har även lagat mat och bäddat rent i sängen. Så skönt stt krypa ner nu nybadad. 

Vi tog en sväng till rusta där de har piz solkräm billigt! Och en sväng till Coop för att köpa med lite fruktpuréer till Lowe. 


Superglad kille idag! ❤️ 

Ikväll somnade Lowe strax innan 20. Han blev panikhungrig när jag låg i badet så jag fick kliva upp och ge honom mat, då somnade han. Älsklingen! Så jag och Fredrik har kollat på en film. Så har jag även beställt mössa, tossor och vantar till Lowe! Ljusblått! Ni får se det när det kommer. Om det passar honom. Det är iaf från märket reima. Köpte ju en tunnare vind och vattentät overall till Lowe från reima, sen ska vi även köpa fleeceoverall att ha under, även den från reima. Så reima från topp till tå i vinter! :-P 

Nu ska jag försöka sova. Klockan är inte mycket, men jag är så trött! I morgon ska vi storstäda hemmet och packa ner det sista. Planet går runt 17 så vi har god tid på oss. Så spännande! Wiie!

Inga kommentarer: