tisdag 5 augusti 2014

En ny stol till Lowe.

Idag fick vi hämta Lowes nya stol! Mekonomen i Torslanda hade beställt en så nu va allt fixat. Bara att åka dit och sätta i. 

Snabbt och smidigt, sen satt han där lillkillen. Som en kung. 


5 minuters bilfärd så såg det ut såhär:


Så jag tror han gav stolen helt klart ett godkänt! 

Väldigt nöjda! Nu har han bara åkt en kortare sträcka idag. Så vi kan återkomma om vad vi tycker. Men visst funkar det att ha en 4 1/2 månaders kille i den stolen! Med lutningen så blir den ju som ett babyskydd. 

Stolen är dock inte gratis. Eller det är väl inga stolar, men denna kostar lite mer. Undrar inte om den är bland de dyraste på marknaden. Den billigaste färgen kostar 3999 kr. Sen går det upp någon hundralapp om du vill ha en annan färg än som vi valde, svart. Svart tröttnar man aldrig på. Dessutom så har mekonomen 10 % på allt om man blir/är medlem. Så stolen gick på 3599 kr istället. :-)

Lite info om stolen för er intresserade hittar ni här:
http://www.besafe.se/bilbarnstol-produkter/bilbarnstol-0-18-0-25-kg/izi-plus



2 kommentarer:

jennica sa...

åh han ser verkligen ut att trivas :) jag vet inte vad vi ska köpa för stol till Viggo än, det är ju en djungel för tusan! värre än barnvagnar, haha!

Jenny M. Bäcklund sa...

Ja nu väntar jag bara på att vi ska åka på utflykt med bilen så han får använda den också! :-) Ja eller hur! Jätte svårt! Dessutom känns det viktigare att välja rätt stol än något annat när det handlar om säkerheten också! Tur vi bor i ett land men massa kontroller och tester innan de får säljas. Men läste nyss om en stol de fått tagit bort nu pga av att hela fästet lossnade vid ett krocktest! Ursch! :-( Jag gick med i sidan bilbarnstolar på Facebook. Där fick jag massa tips och hjälp. Sen har jag googlat massor! Va gjorde man innan internet! ;-)