lördag 16 augusti 2014

It's my birthday!

Åh! Idag vaknade Lowe klockan 6! Tänkte att det är ju faktiskt min födelsedag så Fredrik kunde gå upp med honom. Men Fredrik vaknade ju såklart inte av Lowes gnäll. Så jag gav Lowe mat sen slocknade vi båda igen. Vaknade 08.40 av "jag må hon leva.." Och sen ett gallskrik och tårar! Lowe blev jätte rädd när Fredrik väckte oss med sång! Stackars liten. Jag fick frukost på sängen! 



Mums! 


Glad kille! Han gillar verkligen att sitta där och pilla med sina saker! :-)

Vi satte oss i köket och åt den. Jag hoppade sen i ett skumbad. Så skönt! (Det va där infrån jag ringde babyproffsen och jagade vagnen! Hehe) 


Vi gjorde oss sen i ordning och drog till babyproffsen ett och två! Hämtade vagnen och köpte en förvaring att ha i bilen för att lägga lite leksaker i och ha nappflaska om man så åka långt. Smart grej då Lowe inte kan ha en sån man hänger på sätet då hans stol har en grej som trycker mot sätet, så har man en sån förvaring där så glider den. Sidospår.. 

Fredrik släppte av mig och Lowe på Frölunda torg för han skulle köra sin mamma och moster till Landvetter. Lowe och jag shoppade en body på Newbie och sen hände vi i amningsrummet och hann köpa en barnmatskokbok på åhlens. (Återkommer om den.) Sen kom Fredrik och plockade upp oss. Hem och åt lite mat. Satte ihop resevagnen, sen stack vi in till stan. Kulturkalaset så vi ville bara in och kolla läget och promenera runt. Vi käkade lite mat vid ett stånd, bytte Lowes kläder på Lindex och sen ville jag fika. Men det va fullt med folk så vi stack till Vasastan där det va lite lugnare. 


Vi hoppade på bussen hem efter fikat. 

Ikväll har vi myst i soffan. Kollat på house och jag fick en fotmassage av Fredrik! :-D Lowe har varit vaken sent för han sov i vagnen hela tiden när vi var i stan. Så han va pigg när i kom hem. Men nu har han somnat i babysittern så jag ska bära över honom till hans säng och sen ska väl vi också lägga oss. 

Har verkligen haft en jättemysig födelsedag! Min första födelsedag med en egen liten familj. 

Ja just de. Vad fick jag i present då? Resan till Grekland bjuder han mig på. ❤️

Inga kommentarer: