fredag 22 augusti 2014

Hemmets lugna vrå.

God morgon! 

Idag vaknade vi 7.30. Vi har myst en stund i sängen och sen har vi ätit frukost. Lowe fick lite puré och jag stoppade i mig 2 ägg och en kesella + kaffe. Nu sitter lillen i babysittern och sjunger för fullt med slutna ögon. Påväg att somna. 

Igår hade jag egentid. Ursch ordet egentid låter så töntigt. Men det är ju just det de är. Jag hade en tid vid 17 i stan hos Sara och hennes salong. Jag fixade till formen och färgen på mina bryn och sen permanentböjde hon mina fransar. Så skönt att komma ifrån och inte behöva tänka på att underhålla eller hålla koll på Lowe. Kommer ju aldrig iväg på något. Tror jag varit iväg ifrån Lowe 4 gånger på 5 månader. Och några svängar till affären. När jag väl kommit ut så undrar jag varför jag inte gör oftare. Bara åka in till stan och ta en kaffe med en kompis på eftermiddagen när Fredrik kommit hem. Efter Grekland ska jag bli bättre på det. Jag lovar! Komma in i rutiner tillsammans. Träning och så. 

Jag kom i allafall hem strax efter 19. Då käkade vi middag ihop, och sen gosade jag med lillen! 


Världens vackraste. ❤️

Idag har vi inga direkta planer. Ska bara förbi HSB och hämta en nyckel sen när Lowe har vaknat. Texas får hänga på oxå så vi kommer ut på en promenad. Ska handla lite också. Fredrik har önskat enchiladas. Jag tänkte baka egna tortillas till mig själv, lowcarb. 

Kanske går förbi gungorna en sväng också om det inte blåser förmycket ute. 


Gungpremiär igår. :-) 

Ha en fin fredag! 

1 kommentar:

Http://jochp.blogg.se sa...

Jag håller fullständigt med dig! Egentid låter otroligt töntigt. Egentid hit och egentid dit. Så mycket snack om det nuförtiden. ;)