söndag 21 september 2008

En grymt Lugn helg!

Hej, Jag har ju inte bloggat på hela helgen! Så nu e det dax. Inte varit ensam nått. Brukar blogga när jag e ensam och inte har nått annat för mej. Hade en kompis här i helgen. Jag har inte mått så bra så det va skönt att någon va här.

Fredagen kom han hit på kvällen. Vi kollade på smala sussie och jag somnade såklart tidigt! Tråkigt jag e! Men men som det e nu så e det skönt för då slipper jag tänka så mycke.

Lördag Tog vi bilen till haga och gick runt i alla mysiga affärer, gick ner till andra långgatan. Där har de roliga affärer med saker man hade när man va lite. :P Sen hem och lagade mat. Efter maten tog vi en promenad runt sjön här. Hade ju planerat fest på kvällen. Men jag va så trött och börjar ju må illa nu så jag hoppade över festen denna helgen. Får bli fest nästa helg, förhoppningsvis e allt bättre då. Vi kollade på filmen på 4:an, kocken. Sen somnade vi.

Söndag, i dag alltså har vi varit ute vid skatås och promenerat 5 km. Så gött väder, så vi va ju tvungna att va ute. Sen har vi lagat mat och nu e jag ensam, för första gången denna helgen. Jo Frankie och Jonas e ju här. Men de ligger väl inne på Frankies rum och gullar som vanligt. Jag ska iväg och jobba sen, bussen går 21.30. Nu vet jag inte va jag ska göra. Packa mina träningskläder kanske? Ska iväg och träna boxning med en kompis i morgon. Ska bli så skönt att komma igång. Kan jag lägga all energi på träningen ist. Slipper man killar hela vintern? Undra om jag klarar av de? Såå mysigt att ha någon på vintern och mysa med. Men nu får mitt gym bli mitt mys i vinter. Om jag inte går och kärar ner mej då. Det säger jag inte nej till såklart. Men jag orkar inte krångla med någon. Då kan de kvitta.

Här va vi idag.

Snygg staty?!


Halva vägen avklarad, Halva vägen kvar :)

Fick veta att en kompis kommer hem ifrån Afrika snart. Han har gjort militärtjänst. Innan han åkte hade vi shotkväll. Vi festade en hel natt.. Jag deckade, men han fortsatte. Vi lovade varandra att vi skulle fortsätta när han kommer hem. Så jag ska upp till Sunne i mitten av oktober och festa med honom och de andra såklart. Men innan de blir det inge Sunne. Håller mej därifrån så länge :P Till stormen har lagt sej helt :)

Done, hej hej!

Inga kommentarer: