tisdag 23 september 2008

Haaaaaja!

tjoo.. Tisdag eftermiddag nu och jag sitter och bloggar i köket. Har kommit på varför jag blivit så slapp på att blogga. Krångligt att blogga i sängen ju. Sitter bättre här. Käkar lite fruktsallad. Finns en del saker som händer i mitt liv nu som jag har valt att inte blogga om. Och de tar upp ganska mycke tid av mitt liv just nu. Så det e lite svårt att veta va man ska skriva lixom.

Jo igår drog jag med en kompis på ett boxningspass i 1 timma. Va helt slut efter passet! Men jävlar vilken power jag fick där i mitten på passet. I slutet skulle vi göra armhävningar.. Jag säckade ihop direkt, Kände inte va slut jag va i armarna, men armarna bar mej inte.. Jag fick ta nya tag och fick allt ihop en del armhävningar tillslut. :) Kompisen va mer död än mej. Han hade svårt med slagkombinationerna, så jag fick stå och skrika typ: Framsida, baksida, krok, upp! tills han fick in tekniken. Vi ska fortsätta med detta varje måndag för fan vilken bra kondition och vilka armar och rygg muskler man kommer få.. tränar ju såklart ben och mage oxå.

Idag har jag varit på stan. Jag och Frankie. Sen lunchade jag med en kompis på ett thaiställe. Han fyller år idag. Grattis föresten :)

I natt blir de jobb. Men jag börjar inte förän 22.45, bortskämd som få!

Hej hej..

Inga kommentarer: