torsdag 25 september 2008

Möte, Möte & Jobb.

Nu e torsdagen snart över. Har hunnit med en del idag! Känns så skönt när man har en dag knökat med saker! Det händer väldigt sällan i mitt liv, eftersom jag jobbar nätter. Började dagen med att vakna 8.30. Låg kvar i sängen med datorn ett tag.. Lite för länge till och med. Fick skynda mej in i duschen, slänga i mej frullen och fixa mej. Bussen gick 9:59 till salgrenska. Skulle va där på ett möte med chefen och lite annat folk 11.00. Det höll på till 12.30, sen drog jag in till stan. Mötte upp Jocke och Gydal, och sen kom Chris. Men jag gjorde mitt ärende, sen drog jag hem. Hem och städa lite och få i mej lite mat. Sen gick bussen mot torslanda 15.09. Dax för möte nummer 2. Denna gången med personalgruppen. Mötet började 16.00 och höll på till 18.00. La schemat och jag blev nöjd som alltid. Fick mina tider och fick mest tider ;) hehe. När det va över kom Chris och hämtade mej. Jag skulle med honom och välja ut en förstärkare. Vi hittade allt en till slut. Sen hem och laga mat. Tacos.. :P Kolla på idol och lyxfällan. Sen va det bara att hoppa i bilen, dax för jobb!

Och nu sitter jag här. Känner mej så glad i dag! Älskar att vakna och ha massa saker att göra! Träningen borde jag komma igång med snart oxå. Men den får vänta lite nu, tills veckan iaf.

Imorgon kommer Anna och Jonas. Kompisar i från karlstad. De ska va hos oss i helgen. Så i morgon blir de fest! Vi ska spela wii och dricka. Sen blir de krogen. Det va ett tag sen jag va ute i göteborg nu. En månad sen, så dax för att röja litegranna! Yeah!!

På lördag kommer det kanske hända en annan spännande sak i Jenny liv. Men det vågar jag inte berätta här än. Ifall det inte händer. Men håll tummarna!

Fan va glad jag e i dag :)

Sov sött!

Kiss Kiss..

Inga kommentarer: