onsdag 19 november 2008

Ge mej en kram!

Hej hej!

Sitter hemma i soffan nu. Har sovit några timmar efter nattjobbet. Men nu e jag ledig tills på fredag! Gött! Hade gjort en jättelista på va jag skulle ha fått gjort sen i måndags, men jag har inte gjort nått på listan. Har varit så trött. Men jag tänkte ta tag i det idag. Måste till skräddaren med 2 jeans. Och mina lurar till iPoden har pajat, 4: de paret!?? Så jag ska köpa såna stora hörlurar nu. Som täcker öronen, blir det inte lika kallt. Ska faktiskt åka och sola solarium sen. Jag vantrivs inte i att vara blek, absolut inte. Men när man börjar bli så blek att man e genomskinlig, då måste man sola. (visst jag överdriver, för jag har fortfarande färg kvar ifrån Bulgarienresan). Men som sagt. Jag ska lägga mej i grillen. Få lite fräknar :)


Fan, jag vill bli kär! Låg här förut när jag vaknade och bara önskade någon som jag tyckte om låg där. Det e ju så jävla mysigt att vakna och dra personen intill sej, eller bara krypa in i famnen. Sen vill man aldrig mer gå därifrån. Kärleks-sug e som socker-sug. Men det e ju lite svårare att få dock eller att mätta. Klart de finns någon speciell. Det har de gjort ett tag. Men jag har gömt undan allt jag känner för honom. Han har funnits där ett tag nu. Och ploppar upp ibland. Men jag skulle aldrig i världen erkänna detta. Nej det är jävligt dumt nu. Onödigt oxå, För det spelar ingen roll hur mycke jag vill va med honom. Så får jag inte de. Kan inte de. Jävligt jobbigt när man vill nått så mycke. Men skit i de nu. Jag gömmer honom ett tag till. Så plockar jag fram de när det är läge för de. Finns så mycke jag vill skriva. Men jag vågar inte, för jag har absolut inte någon koll på vem och vilka som läser denna blogg.


Fan jag e nog kär i kärleken just nu. Att man vill så gärna bli kär. Men men.. sommaren e snart här och då behöver man inte tänka. Då e det bara att leva. Åhh.. fan va jag vill kramas! Folk säger, du har väl då ändå inte svårt att träffa någon. Det räcker ju att le för dej, så e killen fast med din utstrålning och charm. Men NEJ! så e det inte. Hur många killar har jag inte blivit låtsaskär i och det ändå skitit sej. Skrämmer jag dem? va gör jag för fel? De kanske gjort mej en tjänst, de kanske e jätte dåliga killar. Och då tackar jag. Men va fan. Varför måste de skita sej om killen tycker om mej och jag om honom? Varför fegar vissa ur? Ger upp för ingenting. Jag e inte en sån person som ger upp. Jag kör tills de skiter sej helt. Dumt, för sånt håller inte hjärtat för.


Jag behöver en kram, kom hit! Du vet vem du e!


:)

Inga kommentarer: