torsdag 13 november 2008

Röda mattan va nog lite mer grå, än röd.


Tjoo..
Igår när jag stod på alla fyra och skurade under badkaret, ringde Chris. Han hade fått 2 biljetter på bondfilmen och de skulle bjudas på snittar och champange innan. Klockan 17.00 skulle jag va i stan. Det va bara de att klockan va 15.35 och jag stod som sagt på alla fyra och städade i mjukiskläder. Bara att avbryta och hoppa in i duschen. På med sminket och kläderna.

Jocke körde mej in, för han skulle ändå in till stan. Värsta bilkön så jag fick hoppa av efter vägen och halvspringa i regnet in till nordstan. Möte upp Chris. Vi tog vagnen till bergakungen och kom en halvtimma försent. Det gjorde inte mycke för det visade sej att filmen inte skulle börja förän 18.35. Vi gick in och skulle hitta några snittar. ( Jag hade bara fått i mej frukost så jag va vrålhungrig. ) Men snittarna va fulla av färskost. Så de kunde jag inte käka. Sen hörde jag:

-Fröken
- Ja? Svarade jag.
-Gå till cafeterian och be om någon mjölkfritt och hälsa ifrån Åsa.
- Okej. Sa jag

Gick till cafeterian och gick en stor räkmacka och bubbelvatten! :) Snäll denna Åsatjejen!

Vi köpte med oss massa godis, och kommer in på bion. Då står det en påse ifrån företaget som bjudit på bion, vid varje stol. Där i låg bla. Isskrapa, penna, och GODIS! vi behövde ju inte köpa godis ju. Men men.. mer godis e ju bara bra. Och tro det eller ej så drog vi i oss all godis.. :D
Bond va helt okej. Jag hade redan gissat innan att jag skulle somna. Men de gjorde jag inte.

Det va inte så mycke "röda mattan" som jag hoppats på. Men de e väl alltid trevligt att bli bjuden på sånt här. Bio, räkmacka och trevligt sällskap.

Efter bion gick vi till redbergsplatsen. En bit att gå. Men min buss, och hans vagn gick därifrån. Och det va skönt att röra på sej efter allt godis.

Liten presentation av företaget innan.


Jag, den nya "bondbruden".
Älskar när det dyker upp oväntade saker i min vardag.

Inga kommentarer: