fredag 7 november 2008

Stickade ögon

Ligger i sängen nu. Mina ögon sticker och jag e supertrött! Somnade så skönt förut, men mobilen ringde och någon väckte mej. Lugnt egentligen. Men nu sitter jag här med datorn i knät och funderar på vad jag ska göra för att somna.

Har ju fastnat helt vid heroes, men jag är en nybörjare så jag har inte kommit så långt alls. Skulle kunna sitta och kolla tills alla avsnitt e slut, men man får ju inte tyckta i sen godispåsen på en gång heller! Nope, 2 avsnitt om dagen e max. Och jag har sett 2 avsnitt i dag redan. Visseligen är det ett nytt dygn nu. Då kanske jag får kolla på ett nu då? Eller ska jag spara de till i morgon?

Fick hoppa in och jobba dagen idag. Sen fick jag tebax min natt på lördag. Så lite jobb blir de allt nu. Chefen ringde och kollade om jag kunde va beredd på att jobba dagen på måndag och tisdag oxå. Så jag får väl sitta hemma och hålla i telefonen.. :P Nee då. Men jag vill verkligen jobba massa nu. Kan lika gärna göra de när jag ändå inte har något annat för mej. Tråkig årstid nu oxå.

Nu ska jag köra sanning och konka på msn.. :P

Sov sött!

Inga kommentarer: