lördag 15 november 2008

Helgalen vecka!

Denna vecka har det hänt väldig spontana saker. Måndagen började med studiofotografering. Tisdag, en sväng med Frankie på stan. Kanske inte ovanlig, men det va länge sen. Onsdag, blev de bio med mingel innan. Torsdag, va en torr dag med inga händelser. Fredag, igår. Jag då va jag på kurs.

Kurs om muskelsjukdomar. Började 9.00. Jag va där i tid. Jag hade fått för mej att kursen skulle va över vid 16.30. Sen skulle jag till Frankie, för vi skulle ut. Men hon hade pajat ryggen. Så inge fest för mej inte. Ärligt så va jag mer sugen på min soffa och chips. För att jag skulle upp på lördag 07.00 för att åka på kurs den dagen med. Kursen på fredagen slutade inte förän 19.30!! Gemensam middag, och det måste man ju gå på. Sjötunga! Bläääh! Där jag mitt pucko sänkte min IQ rätt rejält. "Den fisken måste va stor, som han en sån stor tunga!" Dumma Jenny visste ju inte att sjötunga va en fisk, och inte en fisks tunga! Efter de tappade jag matsuget och sparade mej till efterrätten. Jammi!
Efter kursen åkte jag med Chris hem. Vi käkade chpis och kollade på idol. Tills min mobil ringer, 22.30. Patric ringer och e i Göteborg. Han ville att jag skulle komma in, till trädgårn. Jag med mina spontana saker, känner att jag måste göra allt som faller mej spontant in. Spontana saker e till för att göras. Det händer alltid oväntade saker på spontana äventyr. Kände mej lite dum mot Chris bara, men han sa att de va okej. Jag fixade mej och bytte kläder. Sen in till stan, in i trädgårns kö.. 30 minuter.. Sen va jag inne. Väl inne träffar jag på dem nere vid toaletterna. Båda bra tagna av spriten. Jag va nykter, som skulle upp på kurs tidigt. Patric va här för att han och 2 till skulle ta flyget till Egypten, EGYPTEN!! va fan! Hur många har jag inte tjatat på att hänga med mej dit? Så åker han dit.. Fan oxå! Jag vill oxå till solen, få lite värme! Jeje.. tillbax till fredagkvällen. Trådgårn e inge kul, som vanligt på en Fredag. Massa ungt folk.. jaja, Jocke och Patric e ju bara 19. Sen ser jag inte så gammal ut själv. Så det kan ju likagärna av folk där i min ålder. Men men.. Trädgårn känns så.. jag vet inte.. rörigt? På sommaren är de jätte bra. Med utestället. Firade ju min födelsedag där. Men inte på vintern. Då suger de! Så vi drog vidare. Först donken, sen Patrics hotell. Jocke va med oxå. Slappade på hotellet tills klockan va 04.30. Då kände jag att jag va tvungen att dra. Måste hem innan kursen, och sen skulle jag direkt ifrån kursen till jobbet. Så jag ville hem och byta om och sova lite. Han tyckte jag likagärna kunde sova där. Men då hade jag förlorat timmar ju. Eftersom jag va tvungen att åka hem emellan hotellet och mötet. Jag somnade iaf 5.30 hemma i min säng. Upp, 8.30 och iväg. Fy fan va trött jag va! Nickade till fleragånger på en föreläsning.. Sen i första pausen drog jag i mej en kopp kaffe. Jag dricker ju inte kaffe. Aldrig dricker jag de. Men jag kände att jag får nog göra allt för att orka hålla mej vaken nu. Så i med massa socker och mjölk. Det funkade! Jag blev pigg! Men kissnödig! Så när kursen hade 20 minuter kvar orkade jag inte hålla mej.. Jag va tvungen att kissa. Så jag gick. Ringde Frankie där inne och vi babblar ju på som vanligt.. Så de gick en kvart.. Sen när jag kom ut stod mina kollegor där, de hade trott att jag somnat på toaletten! Haha.. Ja, sen hamnade jag här. På jobbet. Men det är ju inte så spännande..

Ja du Patric, hoppas du har de gött där borta hos araberna. :)

Några bilder ifrån gårdagen kanske jag ska bjuda på. nehepp, mitt bredband e för segt här. Så bilder kommer i morgon när jag kommit härifrån.

Tjohej!

Inga kommentarer: