måndag 7 december 2009

Måndag 7/12.

God morgon!

Ska dra till jobbet om 10 minuter. börjar bli van att gå upp tidigt nu. Så det var inte så svårt att gå upp.  Jobbar extra idag, så jag slutar 15.30. Rätt skönt att komma hem tidigt. Efter jobbet ska jag tvätta, sen hade vi tänkt, eller jag hade tänkte, jag tvingar Joakim att vara med. En städkväll. Måste få ordning lite här hemma. Blivit rätt smutsigt och stökigt när jag jobbat så mycket förra veckan.

Efter detta passet så är jag ledig ända fram till på torsdag. På fredag åker jag eventuellt upp till värmland. Joakims morfar ska begravas. Hade inte tänkte följa med. Men hans familj frågade igår om jag ville med. Har ju aldrig träffat honom. Men man kan ju va med som stöd ändå.

Efter jobbet igår han vi med en sen middag hos svärmor. Trevligt att träffa dem. Vi är där så sällan. Så mycke annat som kommer före just nu. Speciellt för mej. Jag jobbar ju alltid till 22 när jag jobbar.

I morgon får vi besök av min kusin Sanna. Hon ska vara här en natt. Kommer bli kul. Hon ska hit och tatuera sej i morgon. Sen på onsdag tänkte vi ta en sväng på stan. Sen åker hon hem. Och då är det dag för julbord som företaget bjuder på.

Nu får jag ge mej. Ska gå mot bussen nu

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: