fredag 11 december 2009

Nu va dagens sysslor fixade.

Vårdcentalen: Gick som jag trodde. Sen jag va och tog prover så har jag kommit underfull va det är för fel på mej. Fick det bekräftat efter att alla prover jag tagit va bra. De fann inga fel där iaf. Allt va som de skulle. Så nu åter till vad som va felet. Stress. Jag stressar. För allt. Jag vill hinna med så mycke som möjligt. Och sen jobbar jag lite för mycket. Vi pratade om det, jag och läkaren. Och hon tyckte de passade bra med 3 veckors semester nu. Så jag jobbar bara denna vecka som kommer. Sen är jag ledig. Jag får helt enkelt tänka mej för. Fick ännu ett stress-symtom i förrgår. Som är en riktig väckarklocka. Så nu får jag verkligen inte stressa.

Mötet på kontoret: Gick oxå som planerat. Vi tog upp en del saker som bekymrade mej. Och jag talade om att jag varit på vårdcentralen och tagit prover. Va skönt att prata av sej, och hon förstod allt, och va 100% på min/vår sida.

Julklappinhandling: Efter mötet drog jag in till nordstan. Fick tag på yttligare 2 presenter till min äldsta lillasyster. Hon hade ordnat julklappar som vi ska köpa gemensamt. Så nu är jag klar. Bara baby kvar. och nått litet till, till min lillasyster.

Blev så hungrig när jag gick på stan och då blir jag så yr. Så jag fick lyssna på kroppen och åka hem. Slog in julklapparna och stekte hamburgare till mej och babe. Han kom hem, och vi käkade. Nu ligger han och vilar. Han ska köra till Sunne sen så han ville vila lite innan de. Vi kommer iväg i dag ist. Lika bra. Vet bar inte när vi kommer iväg. Det hänger på Anders, Joakims styvfar. Jag hoppas de tar ett tag till. Så kan jag lägga mej och vila en stund jag med. Jag har packat, allt står i hallen och väntar.

Nu ska jag lägga mej brevid babe och mysa lite innan avfärd.

Tjoo!

Inga kommentarer: