lördag 28 augusti 2010

Hyllor i sovrummet.



Nu har jag borrat mej dammig! Hyllorna är iaf på plats. Jag borrade upp en ny gardinstång i köket. Det gick varken att fota med digitalkameran eller mobilen på de nya gardinerna eftersom solen ligger på rutan. Och min systemkamera e i trollhättan med babe. Så det får bli en senare bild. 
Bilden ni ser ovan, e verkligen heller inte klar. 

Ska visa vad som ska göra:



Så det e en del att pilla med som sagt. Nästa helg hade vi tänkt bygga nytt tak och sätta lister och bygga väggen. Så de svarta eller egentligen bruna till vänster kommer bli vitt. Tavlan bakom spegeln sätts nog upp i vardagsrummet. Tvn köper vi senare i höst/vinter. Behöver ingen där än. Eftersom man sitter i vardagsrummet och kollar. Men sen när det blir mörkare ute så e det mysigt att ha en tv i sovrummet. Och ibland kanske man e oense om vad man ska se på. Då är det bra med en varsin! :) Jag har satt en regel med tvn i sovrummet. På vardagar ska den va inställd på att den stängs av vid senast kl.23. För annars finns det en risk att man ligger där och kollar sent in på natten. Det är bara dumt. Orka gå upp då. 
Jag har hängt upp tvn i vardagsrummet på väggen idag oxå. Den va tung att ta själv men jag lyckades. Hade en chans på mej, för jag hade då aldrig lyckats sätta i den i foten igen om jag råkat borra skruvarna får långt isär eller för tätt. Men jag mätte noga innan jag borrade och efter. Nu sitter den på väggen iaf. Ibland får man ta saken i egna händer för att det ska bli gjort. 

Vid 19.00 tänkte jag ta med Texas ut på promenad. Innan de ska jag plocka undan här hemma. För det e så rörigt och massa disk. När jag varit ute så börjar det massa bra på tvn. Först ska jag se dansfeber och sen bröllopsfotografen som jag redan sett, men den e bra!


.

Inga kommentarer: