fredag 22 oktober 2010

Fredag 22 Oktober - 2010 / @ work 7-22.

Hej!


Alldeles för tidigt för Jenny och Texas att kliva upp idag! Klockan 5 kom jag upp. Texas låg kvar tills vi skulle borsta tänderna. (Ja, jag borstar även hans tänder ibland, för att han inte ska få problem med tänderna.) Det är +6,7 grader ute. Så inte allt för kallt. Men Texas fick en tröja på sej iaf, ifall han skulle frysa.


Min första buss kom prick som den skulle komma. Men andra kom
36 minuter försent! Va fan? Okej 5-10 minuter försent, men över en halvtimma! Då blev + 6,7 grader svinkallt! Fick sitta där i 45 minuter. Burr! Nu skulle jag varit framme på ön. Men lär komma sent. Inget jag kan göra åt.


Jobbat till 22 idag, och i morgon men på söndag slutar jag 16. Börjar 7 alla dagar. Och min prins kommer INTE hem i helgen! :( Så vi ses inte förrän nästa fredag, om en vecka alltså. Första gången vi är ifrån varandra över en vecka! Men jag tror att jag vant mej. Kanske för att jag vet om att när han kommer hem så har han bara en vecka kvar i Katrineholm.


Jag är så upptagen nu ändå. Så det gör inte så mycket att han inte kommer hem. Från det ena till det andra - Jag har sjuk träningsvärk idag! I låren, rumpa och mage! Gött de!

.

Inga kommentarer: