onsdag 27 oktober 2010

Hade jobbat ihjäl mej.

In bed. På jobbet. Jag har ont i näsan. Det svider när jag andas genom den. Har en jävla torrhosta och svullna halsmandlar. Känns även som om jag har icakassar till påsar under ögonen Håret e smutsigt. Mina bröst, armar och axlar värker av träningsvärk. Allt e fel!


Har varit på skit humör länge nu. Hoppas det släpper innan Joakim kommer hem. Annars vänder han nog i dörren. Jag tror att det är för att det e jobbigt att han e borta, och då blir jag lite kinkig. Jag behöver närhet! Ingen som spoonat mej i sängen. Jag saknar att ha någon att komma hem till när jag kommer hem ifrån jobbet. Och jag har just insett att det är Joakim som begränsar mina arbetstimmar. Hade jag inte haft honom så hade jag lätt jobbat ihjäl mej. Innan jag fick heltid här så hade jag ju 2 jobb. Då kunde timmarna ticka iväg och bli runt 240 timmar i månaden på jobb. Lite övertid. Men nu kan jag inte jobba så mycket för nu har jag bara ett jobb och då kan de ha mer koll på hur mycket jag jobbar. Man får tyvärr inte jobba så mycket man vill. Det är lite tråkigt. Hade jag varit singel så hade jag skaffat ett till jobb förutom det jag har nu. Men det funkar inte om man ska ha en Babe i sitt liv. Och just nu är lycka mer värt än pengar. Och så jävla dåligt tjänar jag inte. Minns ni inte förra lönerapporten? ;)


Jag är jävligt lycklig över mitt liv. Tänk om man inte hade ett jobb lixom? Tänk om man inte hade min kille? ;) och tänk om man inte hade lilla Texas! Det värsta av allt, min lilla Texas! Han går före allt! Skulle Joakim helt plötsligt bli allergisk och jätte sjuk i närheten av Texas så vettefan om inte Joakim fick flytta. Haha, skulle aldrig kunna lämna bort min lillprins Texas. <3

Ni är mina änglar Joakim och Texas. Hoppas jag aldrig behöver leva utan er. (nu blir inte min hundras mer än 12-15 år, men jag hoppas att just min hund ska bli världens älsta hund.) Jag älskar er och det är skitjobbigt att vara ifrån er båda. Ni är mitt allt. Min familj. Ohana, som Lillo säger.


.

Inga kommentarer: