fredag 21 maj 2010

Fredag 21 Maj.

God dag! Jag har ju faktiskt inte bloggat idag. Så jag får väl slänga in ett inlägg. Solen skiner och det är underbart ute. Idag åkte min randiga klänning på. Svarta leggings till faktiskt. Vågar inte riktigt klä av mej förmycke än. Dessutom vaxade jag mej igår. Lite prickig på benen än.

I morse innan jag gick till jobbet så drog jag ut på promenad med Texas. Vår vanliga 40 minutare. Så han får va ute lite innan han ska vara ensam. Joakim e ju hemma med honom sen. Jag kommer ju inte hem förän i morgonkväll. Sista natten jag jobbar nu. På ett bra tag. E så jävla trött på nattjobb nu va! Ikväll ska jag jobba själv oxå. Då blir det talang på tvn. Mina favvoriter snubblade på finalsnöret förra fredagen. Topcats. De e ju ifrån mina hemtrakter.
Nästa vecka jobbar jag endast torsdag. Och på fredag drar jag till Sunne. Babe kommer på lördag, paintballtävling i Karlskoga På söndag ska mamma firas. Sen åker väl Joakim hem. Jag åker inte hem förän på onsdag. Övningskörning hoppas jag på. Och massa sol. Så man kan ligga på mammas stora gräsmatta och sola.

Idag har jag med mej min systemkamera och instruktionsbok till den. Jag hat haft kameran i 1 1/2 år. Men aldrig läst instruktionsboken. Kanske kan lära mej något nytt om den. Jag använder ju alltid auto typ. Får sätta mej och pilla med den sen.

Återkommer med dagens outfit snart.

Hoppas ni har en lika solig och fin dag som vi har i GOA Göteborg!
.

Inga kommentarer: