tisdag 18 maj 2010

Ryck!

Avbokade gymmet idag. Kände att jag hade massa annat jag måste göra innan jag börjar monsterjobba resten av veckan. Så har jag ju tränat 2 dagar i rad nu. Dumt med en 3:de.

Så nu har jag dragit ut joakims 3 stora väskor fyllda med paintballsaker! Och då menar jag fyllda! Hittade 5 par paintballbyxor! Och sånt e inte billigt. Han hade inte en aning om att han hade så många. Haha. Så jag tyckte han skulle gå igenom alla saker, slänga de som e trasigt. Eller sälja/ge bort saker som han inte använder. Tar ju sån jävla plats. Så han ska plocka i ordning sakerna när han kommer hem. (Han e vid paintballbanan en sväng. Jag fick självklart köra igång de första maskinerna med tvätt. Hittade ännu mer tvätt när jag gick igenom klädkammaren. Fan hur de ser ut därinne! Hittade inlines, tennisracket, 3 par skidor, pjäxor, 3 hjälmar, massa arbetskläder mm. Fan va saker vi har! Och va jobbigt det är när vi inte ha tillgång till förådet. Ska bli så jävla skönt när vi får tillbax de i september. ( de renoverar bottenplan på huset, därför har vi inga källarföråd.)
Hittade även massa skor! 3 påsar! Och massa mössor och vantar än shit. Ska lägga alla vinterkläder i samma låda/påse så vi har koll på läget. Lägga det längst upp och in i klädkammaren. Så att sånt som man använder under skommaren kommer fram.



Jag har just insett ännu mer vilken aktiv pojkvän jag har..


.

Inga kommentarer: