lördag 15 maj 2010

Så.

Nu har jag tagit hand om disken. Gillar inte att gå och lägga mej i en stökig lägenhet. Frågan e om jag orkar somna nu? Joakim sover redan. Ovanligt? Han borde fan gå till en läkare och kolla upp vad som står på. Han e alltid trött. Sover efter jobbet, och idag har han sovit till och från. Skit trist när jag vill göra saker. Och han vill, -sova? Jeje.. Han e bakis idag. Man får väl hoppas att det e de. Så han inte blir trött av att umgås med mej? ;) Han följde faktiskt med ut och gick förut. Och lekte med Texas en stund. Vi gick ner till vattnet och satte oss en stund. Skönt. Måste få komma ut och rensa hjärnan. Man har de bästa talket när man promenerar.

Nu ska jag väcka honom. Han måste ta reda på om det blir nått Kristianstad i morgon. De ska ha träning. 26 mil bort? Helt sjukt. Han frågade om jag ville med. Jag vet inte. Tveksamt. Kanske, kanske inte? Jag hade ju tänkt att träna och sola, och sen till stan. Men de ska ju bli skitväder i morgon. Så kanske lika bra att sitta i en bil i 6 timmar? I don´t know. Vet ju inte ens om det blir av. Hade velat ha honom hemma i morgon. Men jag fattar att han måste träna. Massa tävlingar i sommar.


Nu ska jag försöka väcka honom. Verkar va svårt. Jag ropade på honom, då fick jag ett argt JAAAA! tebax. Han säger alltid att jag ska väcka honom om han somnar, och att jag måste tjata på honom innan han går upp. Men va kul e det om man får ett argt JAAAA!! varje gång? Då kan de kvitta tycker jag. Då kan han lika gärna ligga där. ;)

.

Inga kommentarer: