onsdag 10 november 2010

Inge vidare idag.

Nu har halva passet gått. 8 timmar har gått och 8 timmar kvar. Vet faktiskt inte om jag orkar? Har så ont i magen idag! Krampar! Om det inte går över så åker jag hem. Värmer en vettekudde, bäddar ner mej i sängen och kollar på film. Men känner jag mej själv rätt så biter jag ihop och jobbar passet ut.


Annars är dagen sej lik. Händer inte mycket här. I morgon och på fredag ska vi ut på äventyr. Det blir kul, med lite omväxling. Dagarna går lite fortare då.


Sitter och funderar på vad man kan göra för mysig aktivitet i helgen som inte ruinerar oss. Jul på liseberg har premiär på fredag. Kanske skulle ta med Joakim dit? På lördag eller söndag isf. Visste ni att en av våra första såkallade dejter va på lisebergs julmarknad. Joakim bjöd ut mej på dejt, som svar fick han: -Jag går inte på dejter. Haha. Jag gillar inte dejter alls. Nu gör jag, nu när vi är tillsammans. Men inte när man inte känner varandra. Då är det bättre att göra som jag gjorde. Bjöd hem honom på film och pussade lite på honom i soffan. :) En fredagkväll slutade med att han inte åkte hem förän på söndagkväll. <3 Han blev först kär, men tog det lite längre tid för. Men sen va jag fast.


Nu började inlägget med menvärk och slutade med kärlek. Haha snygg övergång. Rött iaf! ;)


.

Inga kommentarer: