onsdag 4 februari 2015

Återbesök på Drottning Silvias.

Som ni kanske minns så var vi på sjukhuset med lowe för 3 månader sen. Vi hade blivit kallade till röntgen för att kolla Lowes ben. Där upptäckte de att ena höftkulan va mindre utvecklad. De sa att det inte brukar vara något, men de ville ändå att vi skulle komma och kolla det en gång till för säkerhetskull. Så idag vid 8.45 hade vi tid hos röntgen och vid 10 skulle vi träffa läkaren.


I väntrummet vid röntgen. 

Han är så duktigt! Han låg helt still i röntgen. Jag fick sträcka hans ben och F fick sträcka upp armarna. Då låg han och hittade bara utan krångel! Man såg verkligen vad mycket som hänt sen vi va där sist. Då låg han bara där och tittade på oss typ. Nu kollade han verkligen in alla saker runt om kring och tyckte det va spännande. När röntgen va klar så promenerade vi bort till ortopeden. En timma kvar tills vi skulle in och träffa läkaren så vi satte oss i väntrummet och jag tänkte leka lite med Lowe. Men vi hann bara anmäla oss i kassan så ropades - Lowe Andrén upp. Skönt! Vi fick träffa en jättegullig läkare. Hon drog och började i Lowe´s ben för att kolla höfterna. Han låg bara och log mot henne. Vår duktiga kille! Hon talade sen om att allt såg jättebra ut på röntgenbilderna. Helt perfekt! Men hon ville ändå ha ett andra utlåtande så en annan läkare skulle kolla på bilderna. Hon lämnade oss själva en stund och Lowe fick en fruktpure för att han varit så duktig! Så han tryckte på så att det sprutade ut på golvet först innan han hann och få in den i munnen! Läkaren kom tillbaka och även den andra läkaren sa att det såg ut som det skulle och vi behövde inte komma tillbaka igen! Lättade lämnade vi sjukhuset och Lowe somnade direkt vi satte oss i bilen. :)

Nu är Lowe och jag hemma. Fredrik drog till jobbet. Så skönt att få detta avklarat! Nu vill vi slippa sjukhusbesök till lååååångt framöver. Helst aldrig mer.

Inga kommentarer: