fredag 13 februari 2015

Fredagen den 13:de.

Igår hade vi bokat in en träff på Ikea med Evelina! Hon lämnade sin lilla tjej på förskolan sen hämtade hon upp oss. Vi åt den goda brunchen Ikea har! (39 kr?!) 


Lowe fick köttbullar och apelsin. Det va gott! Så skönt nu när Lowe kan äta det jag äter. 

Vi fick med oss innekuddar till nya kuddfodral jag köpt från h&m home, sen lite ljus mm. 

När vi kom hem så blev Lowe väldigt gnällig. Kröp runt och sa "mamma" hela tiden. Så jag tog upp honom och myste i soffan. Då kände jag att han va väldigt varm. Lowe har varit förkyld men aldrig riktigt sjuk lixom. Så det slår mig aldrig att han kan va sjuk när han är gnällig. Men jag tempade honom. 38.4 hade han. Så visst hade han feber. Sen fick han diarré! Bajsade igenom 2 ombyten. Så vi hade att göra i går. Eller jag. Fredrik spacklade väggarna igen.

Så i natt sov jag inne hos Lowe i hans myshörna. Vi ville inte störa Fredrik som skulle upp och jobba, i fall Lowe skulle vakna många gånger. Han sov lite oroligt och va vaken till klockan va 22.30. Sen la jag honom med mig i myshörnan. Fick alvedon då tempen hade gått upp lite till. Sen somnade vi. Vid 01.30 vaknade han igen och fick mat. Sen somnade han och väckte nig vid 3. Då va det bara att byta blöja och pyjamas. Sen somnade vi om. Jag vakande vid 06.25 och funderade på om Fredrik försovit sig? Jag hör honom alltid på morgonen och för att komma till toaletten så måste han gå förbi Lowes rum. Men ingen? Äh jag hade nog sovit så djupt. Sen hör jag en halvtimma senare hur någon drar ut sladden ur sin telefonen. Japp han hade försovit sig! Haha! Lowe vaknade vid 7.30. Piggelin! 

Han har haft feber idag också, och kass i magen. Vill gärna inte äta något mer än ersättning. Så det har han fått idag. Vi har bara myst hemma. Plockat och slängt ut en massa på blocket och säljsidor. Sånt vi vill bli av med. Så vi får in lite nytt sen när det är dags att köpa.


Försökte även måla lite med Lowe. Det gick sådär. Haha 

 När Fredrik kom hem så drog vi och handlade. Nu är han i stan. Hans klubb har fest så han är med och hjälper till och festar såklart. ;-) Lowe somnade redan vid 19 idag. Men vaknade såklart vid 20 igen. Så nu är han vaken än. Jag som trodde att jag äntligen skulle få lite egentid. Men men, vad gör man? Hämtade Lowes babysitter från babybjörn och satte ner honom i dem. Han har inte suttit i den på flera månader. Men tänkte han kunde somna av gunget. Men icke! Haha! Jag är stor kille nu mamma! Han gäspar för fullt! Precis som sin mamma. Så det kommer väl bli så att vi lägger oss ihop. 

Nästa helg har Fredrik lovat mig lite egentid hemma. Längtar.. 

Inga kommentarer: