onsdag 4 februari 2015

Röntgen för både loppan och mig.

Hej! Ligger nerbäddad i sängen och gjorde en tabbe ikväll. Somnade på soffan! Och här är det inte bara att vandra in till sovrummet och somna om. Utan hunden ska ju ut innan och Lowes ersättning ska förberedas inför natten. Han äter inte varje natt, men ändå skönt att ha det förberett. 

När Fredrik kom hem ifrån jobbet idag så stack jag iväg en sväng själv. Hade nämligen i slutet av förra året tagit tag i och bokat en tandläkartid. Har inte varit hos tandläkaren på säkert 5 år. Och nu när vi flyttat och så, så va jag ju tvungen att byta mottagning dessutom. Så de gick igenom min mun, tog kort och tog bort tandsten. Jag hade en trasig tand som jag visste om, annars så allt bra ut. Så jag ska tillbaka i april och laga den trasiga tanden. 

När jag kom hem så drog Fredrik och tränade. Lowe och jag bakade lite pofiberbröd och käkade lite. Han äter så dåligt nu! Känns som han gått ner i vikt. Han är jätte förkyld än dessutom. Stackarn! Jag gjorde kesoplättar som jag vet att han älskar. Hade i äpplemos och kanel i smeten innan jag stekte dem. De åt han lite av i allafall. Han gör nummer 2 varje dag så han får ändå i sig näring. Smoothie vill han ha mycket av så det får han. Dock så innehåller ju se oftast massa mjölkprodukter och det är slembildande. Så vi gjorde på kokosmjölk istället. Med färsk ananas och frysta jordgubbar! 

I morgon hade vi en dag utan planering. Min kompis Erika smsade och frågade om hon kunde komma förbi i morgon och hälsa på då hon var ledig. Så kul! :-) På fredag vill jag till öppna förskolan, men jag får se hur Lowe är först. Vill inte smitta andra barn och jag vill inte att han ska bli smittad med något mer när han redan är förkyld. 

Nej nu ska jag försöka göra som mina grabbar. Sova. Lowe ligger i sitt rum än. Duktig kille! I natt låg han där ända till 02.30! ❤️


Inga kommentarer: